Bagus Sangat Ke Medela Freestyle

In Info & Ilmu, My Story, Parenting
Hampir 5 tahun setia bersama..dah macam nyawa…
mana pergi pun bersama…especially time kerja..
rutin harian rasa tak lengkap tanpanya..
Medela Freestyle….
setakat ni superb dalam bekerjasama melaksanakan tugas…
tanpa culas..
jasamu tidak ternilai hitungnya…
Saya memang rekmen sangat pada ibu-ibu muda especially  
yang baru melahirkan anak sulung…
investment yang terbaik…tapi terpulang pada kemampuan masing-masing…
tak nak dikatakan memaksa…
cuma berkongsi pengalaman..
Pernah jugak masa memula bersalinkan Khalish beli yang manual…
susu tak keluar…maybe tak pandai kot nak guna…
terus beli FS dan Alhamdulillah..ternyata pilihan yang tepat…
dan yang penting berbaloi..
Time keja..memang pump dalam tempoh yang singkat…10 minit..
tak boleh nak pump lama sangat…takut bos cari..
melainkan kalau waktu rehat…bolehla pump relax sikit..
hasil ‘tuai’ dalam masa 10 minit….
Meh kita tengok kejap ciri-ciri Medela FS:
Freestyle is a compact, lightweight double electric 
breastpump with a rechargeable battery for mobile pumping
2-Phase Expression® technology is proven to produce more milk in less time
*Daily use
designed for moms who pump several times a day
What is 2-Phase Expression technology?
Through research, Medela learned that there are two distinct phases 
of how babies breastfeed.
Stimulation phase:
when babies first go to breast, they suck fast and light to stimulate milk flow
Expression phase:
after milk flow or “let-down” starts, babies breastfeed with a slower, 
deeper suck, bringing out more milk faster
Full- Set Medela FS
Ternyata daya sedutan Medela FS umpama menyusukan baby 
walaupun tiada disisi..
Sekiranya ada pertanyaan sila hubungi:
Aja Sulaiman
Contact: 03-33932857 (7.30pm – 11.00pm)

Jom Singgah;

You may also read!

Badan Lebih Sihat Dengan Vitamin C+ Shine 1000mg Produk Kitsui

Kitsui Vitamin C+ Shine 1000mg Menjadikan Badan Lebih Sihat

Setiap wanita pasti mengimpikan kulit wajah yang cantik seiring dengan tubuh badan yang sihat kan ?? Sal pun macam

Read More...
Projek Infaq Ramadan Bersama Dapur LapoWey

Projek Infaq Ramadan Bersama Dapur LapoWey

Rejab dah pun berlalu meninggalkan kita  .. masuk bulan Syaaban yang penuh dengan keberkatan sebelum Ramadan menjelma . Ramadan

Read More...
Kids Eyewear Safer Optics Anti Blue Light Glasses Lindung Mata Anak

Kids Eyewear Safer Optics Anti Blue Light Glasses Lindung Mata Anak

Sejak anak anak kerap guna laptop , komputer , handphone bagi meneruskan Pengajaran dan Pembelajaran Di Rumah (PdPR) ..

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu