Baru Tahu

In Travel
Tetiba pulak rindu dengan suasana Felda Residence Hot Springs…penuh dengan ketenangan dan suasana kampung…almaklumla…jauh dari bandar…lain sangat dengan persekitaran bandar yang sememangnya tak pernah sunyi…tambah dengan pencemaran bunyi…
Percutian me n family kali ni lain sikit…sebab utama..alang-alang dah ke Perak..so kita singgah jela pusat peranginan yang dekat-dekat sebelum balik KL…fikir punya fikir…nak try pulak kat felda residence…harga pun kira okla…kalau weekend maybe mahal sikit…time pegi sana tak ramai pun yang bercuti..hari keja biasa tapi seronok gak bila tak ramai..sebenarnya terus terang me katakan tak pernah terlintas dah tak pernah tau pun ada tempat yang best camni…so lepas ni kena terokai lagi bumi Malaysia yang penuh dengan tempat-tempat yang menarik…
Pool yang sangat luas..sesuai untuk semua peringkat umur..

Cam biasa Khalish bila jumpa air…

Siap menyelam lagi ….

You may also read!

Persediaan Pentaksiran Kemasukan Sekolah Khusus (PKSK) dan Ujian Kecenderungan Kemasukan MRSM (UKKM)

Persediaan Pentaksiran Kemasukan Sekolah Khusus (PKSK) dan Ujian Kecenderungan Kemasukan MRSM (UKKM)

Tatkala Negara kini masih ‘berperang’ mendepani pandemik COVID-19 yang semakin berleluasa ..masih ada beberapa perkara yang perlu diteruskan ‘perjuangan’

Read More...
Beli Emas Online Secara Pakej Menabung Harga Murah I Kedai Emas Hajjah Halijah

Beli Emas Online Secara Pakej Menabung Harga Murah I Kedai Emas Hajjah Halijah

Dalam tak diam , tahun 2020 dah pun berlalu dan yang pastinya meninggalkan pelbagai kenangan kan !?  Sal pun

Read More...
Kelas Tuisyen Online Fly High Training Centre Terbaik 2021

Kelas Tuisyen Online Fly High Training Centre Terbaik 2021

Sepanjang musim Negara dilanda pandemik COVID-19 ni kan , antara perkara yang merisaukan Sal adalah pembelajaran anak anak .

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu