Beli Ape Tu

In My Story
Arini cuti…weekend yang lepas sangat menarik…
sebenarnyer ade sesuatu yang menarik ingin me kongsikan bersama…
cuma belum berkesempatan lagi..
esok-esok InsyaALLAH..
Sakan arini perabis masa kat SOGO….
yang kelakonyer…kat kampung baru tau SOGO Sale!
so ape lagi…kemas rumah laju-laju…
sebenarnyer kepala tengah pepening lalat lagi…
tak cukup rehat barangkali…
tapi…bila sebut shopping punya penangan…
terus segar…
Ni kire shopping raya terus la…dah koje nanti..tak tau bile nak cuti..
tambah bulan posa…nak jalan letih..
tapi tengok le mood posa camne…takleh nak kate..
tetiba nanti dapat tenaga bionic…mane tau murah rezeki dapat bonus ke..
tu lain citer…tapi setakat shopping tadi..
rase dah cover baju anak-anak…
geram sesangat tengok baju yang cute..
so hasil harini dapat le selambak…
berbuntil-buntil pelastik…shopping setahun sekali…
Mr Hubby siap beli tangga…
nak gantung ketupat nanti senang…
Tak silap tadi…dapat info…Jumaat & Sabtu ni S-Card Day…so sesape yang berkesempatan datang le SOGO…me memang tak dan..maleh nak bersesak pun iye…pada yang berkelapangan serbu tau…harga runtuh..opss….betul ke harga runtuh…sendri beringat..

You may also read!

Pusat Pakaian Hari-Hari Pakaian Sedondon Harga Berbaloi

Pusat Pakaian Hari-Hari Baju Raya Sedondon Harga Berbaloi

Assalamualaikum dan Salam Akhir Ramadan 1442H . Rebutlah peluang pada 10 malam akhir Ramadan . Rugilah kepada golongan yang

Read More...
F&N Life Sedia Pelbagai Resipi dan Tips Masakan

F&N Life Sedia Pelbagai Resipi Dan Tips Masakan

Assalamualaikum dan Salam Ramadan 1442H . Harap korang semua sihat ya . Jaga diri dan kesihatan korang sebab ‘perang

Read More...
F&N Life Aplikasi Mudah Order Secara Online

F&N Life Aplikasi Mudah Order Secara Online

Assalamualaikum dan Salam Ramadan 1442H . Antara sedar atau tak .. kita dan pun masuk pertengahan Ramadan . Cepat

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu