Best Ke Janda Baik Ni ??

In My Lil, My Little Hero
Tak pernah lagi Sal jejak kaki ke Janda Baik…semalam kebetulan Mr Hubby ajak ..nak ke sana katanya.. nak recce untuk Reunion Family Day…baru nak recce dan belum tentu jadi…so better pegi kan…mana tau nanti nanti me’recce untuk trip family sendiri ke…selalu dengar story kengkawan tempat ni boleh tahan best…

Aiseehhhh…..kepala putar putar pun nak keluar gak ke….ala…dalam keta je kot…mana tau tengok keindahan alam…pepohon nan hijau….lega sikit kepala yang berat tu kan…Inshaa Allah…
Sal angkut sekali anak anak…sian pulak nak tinggal kat rumah…Sal kalau berjalan mesti nak angkut semua…ujung minggu la ruang yang kita kena pulun kita untuk bersama anak anak…melainkan kalau ada tugasan tu kena jugak tinggalkan…errmmmm….
Bila sampai di lokasi…..

Dan anak anak Sal cam biasa la..happy kemain…tambah bila ada geng…

bila sampai terus nak melompat turun…
bila Khalish & Khaleef jumpa kengkawan….memang happy sakan..

Tak lama pun lepak sana…baju mandi tak bawak….huhuhu….anak anak dah mula tantrum…nexttime kita datanglagi dan bermalam ya….

Jom Singgah;
Kelab BloggerBenAshaari

You may also read!

Persediaan Pentaksiran Kemasukan Sekolah Khusus (PKSK) dan Ujian Kecenderungan Kemasukan MRSM (UKKM)

Persediaan Pentaksiran Kemasukan Sekolah Khusus (PKSK) dan Ujian Kecenderungan Kemasukan MRSM (UKKM)

Tatkala Negara kini masih ‘berperang’ mendepani pandemik COVID-19 yang semakin berleluasa ..masih ada beberapa perkara yang perlu diteruskan ‘perjuangan’

Read More...
Beli Emas Online Secara Pakej Menabung Harga Murah I Kedai Emas Hajjah Halijah

Beli Emas Online Secara Pakej Menabung Harga Murah I Kedai Emas Hajjah Halijah

Dalam tak diam , tahun 2020 dah pun berlalu dan yang pastinya meninggalkan pelbagai kenangan kan !?  Sal pun

Read More...
Kelas Tuisyen Online Fly High Training Centre Terbaik 2021

Kelas Tuisyen Online Fly High Training Centre Terbaik 2021

Sepanjang musim Negara dilanda pandemik COVID-19 ni kan , antara perkara yang merisaukan Sal adalah pembelajaran anak anak .

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu