Sejak Khalaf dah tumbuh gigi ni timbul hobi baru…
menggigit….adoiiii…
kalau leka…sure kena ngap…
sikit je dia gigit…tapi memang perit….
so time kena gigit tu…cecepat tutup hidung Khalaf beberapa saat…..
bagi dia rasa sesak nak bernafas…automatik dia lepaskan..
ni tips bagi anak-anak yang suka gigit manja…
Jangan sentap tangan@lengan masa kena gigit…
boleh jadi luka…seslow je tutup hidung dia…
Yelah…anak-anak genius ni bukan tau ape pun lagi…
tu dia……. gigi kapak

siap ngences ha…..

kesan gigitan..sangat perit ok

Jom Singgah;
Kelab BloggerBenAshaari