Bila Masuk Dapur

In Parenting
My Lil Khalish antara orang yang paling pantas dan cekap tau bila saya masuk dapur..alih-alih dia mesti dah sampai kat sebelah saya…kadang-kadang geram jugak dibuatnya tapi selagi tak membahayakan..saya biarkan je..ada takde saya terkejar-kejar gak bila time nak menggoreng…takut jugak..kang buatnya terpercik..tapi dia lagi pandai…sekarang dah ada pot sendiri….tak ganggu ibu pun…Mr Hubby kadang-kadang dok gelak tengok gelagat anak bujang dia…sempat snap lagi sebagai tanda kenangan..
“Ibu jangan risau tau…Khalish boleh tolong ibu kemaskan pinggan mangkuk ibu…”
Nasibla plastik…tapi ada gak tersumbing pinggan kaca jiran…kenala saya mengganti balik…

You may also read!

Badan Lebih Sihat Dengan Vitamin C+ Shine 1000mg Produk Kitsui

Kitsui Vitamin C+ Shine 1000mg Menjadikan Badan Lebih Sihat

Setiap wanita pasti mengimpikan kulit wajah yang cantik seiring dengan tubuh badan yang sihat kan ?? Sal pun macam

Read More...
Projek Infaq Ramadan Bersama Dapur LapoWey

Projek Infaq Ramadan Bersama Dapur LapoWey

Rejab dah pun berlalu meninggalkan kita  .. masuk bulan Syaaban yang penuh dengan keberkatan sebelum Ramadan menjelma . Ramadan

Read More...
Kids Eyewear Safer Optics Anti Blue Light Glasses Lindung Mata Anak

Kids Eyewear Safer Optics Anti Blue Light Glasses Lindung Mata Anak

Sejak anak anak kerap guna laptop , komputer , handphone bagi meneruskan Pengajaran dan Pembelajaran Di Rumah (PdPR) ..

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu