Boleh Jadi Jugak

In My Little Hero
Tiap kali lepak Old Town White Coffee…antara favourite My Lil Khalish semestinya menu book…kira dialah yang paling sibuk nak order tapi asyik belek tak henti…sambil mulut mengomel..
 
Bila makanan dah sampai…lain pulak jadinya…

Alahai anak ibu…bila dipakaikan cap…sah-sah dibuangnyer…tapi kali ni My Lil Khalish ada idea dan tampil dengan fesyen baru… jeng..jeng..jeng..so kepada pereka kat luar sana..bolehlah fikirkan something untuk trend akan datang…special untuk kanak-kanak…heehe..
“Ala ibu ni…malula Khalish camni…”

You may also read!

Persediaan Pentaksiran Kemasukan Sekolah Khusus (PKSK) dan Ujian Kecenderungan Kemasukan MRSM (UKKM)

Persediaan Pentaksiran Kemasukan Sekolah Khusus (PKSK) dan Ujian Kecenderungan Kemasukan MRSM (UKKM)

Tatkala Negara kini masih ‘berperang’ mendepani pandemik COVID-19 yang semakin berleluasa ..masih ada beberapa perkara yang perlu diteruskan ‘perjuangan’

Read More...
Beli Emas Online Secara Pakej Menabung Harga Murah I Kedai Emas Hajjah Halijah

Beli Emas Online Secara Pakej Menabung Harga Murah I Kedai Emas Hajjah Halijah

Dalam tak diam , tahun 2020 dah pun berlalu dan yang pastinya meninggalkan pelbagai kenangan kan !?  Sal pun

Read More...
Kelas Tuisyen Online Fly High Training Centre Terbaik 2021

Kelas Tuisyen Online Fly High Training Centre Terbaik 2021

Sepanjang musim Negara dilanda pandemik COVID-19 ni kan , antara perkara yang merisaukan Sal adalah pembelajaran anak anak .

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu