Borak Shaklee

In Parenting
Lama dah nak post entry ni tp asyik x sempat…hehe..aritu berkesempatan borak dgn sorang staff kat opis…so kebetulan wife dia baru je naik keje after maternity leave..so Keyphochee pun nyibuk tanyer..

Keyphochee : Bb sape antar pengasuh ke nursery?
Staff             : Pengasuh..
Keyphochee : Alhamdulillah..so still wife bf kat baby lg x?
Staff             : La ni dah terpaksa campur..susu kurang ckit..x tau la knp..
Keyphochee : La..jgnla campur dulu..sian kat baby..dah try amik supplement apa2 x tuk produce pengeluaran susu badan?
Staff             : Rase setakat ni mmg x de..Ada petua ke..nti blik blh gtau wife..
Kephochee   : Pernah dgr produk SHAKLEE x? sekrg mmg tgh dok amal..Alhamdulillah setakat ni rezki anak memg ada..tgh pulun gak buat stok EBM..bukan apa takut kena outstation nti..
Staff             : K xpe..sy bincang dgn wife dulu..if nak..tmrw i’ll order that product..

Alhamdulillah syukur..setelah diberi sedikit penerangan ttg produk..esoknye staff tu terus order..ala trial pack je dulu..x mahal mana pun…n sempat gak Keyphochee suruh dia baca testimonial kat blog K.As…click je SINI….
Kiriman sampai dalam 1-2 hari je..x salah rasanya untuk mencuba … apatah lagi klu ianya berbaloi dan mendatangkan kebaikan kpd diri kita..Kpd para suami…sokonglah wife anda dlm memperjuangkn susu ibu…semua org boleh lakukan..yg penting niat dan azam dr diri kita sendri…

Keyphochee cukup x faham knp rata2 wanita yg bergelar ibu/mama/mummy/ummi/mak lebih suka bg FM pd anak2 mereka sedangkan DIA telah memberikan ANUGERAH yg x terhingga pd kita semua..Keyphochee amat mengagumi mereka yg mengambil anak angkat dan berusaha utk menyusukan berbanding golongan yg telah diberi kurniaan tersebut secara ‘original’ dan biarkan ianya ‘kering’ tanpa rasa bersalah sedikitpun sedangkan ia masih diperlukan oleh seorang insan yg masih kecil…tdk mengerti apa2..

Wahai wanita yg bisa melahirkan..pertahankanlah hak mereka..sesungguhnya pengorbanan seorang ibu itu amat besar nilainya..

* Credit to K.As, Cik Maidin (MTL) , K.Ita (Istana Budaya)

You may also read!

Badan Lebih Sihat Dengan Vitamin C+ Shine 1000mg Produk Kitsui

Kitsui Vitamin C+ Shine 1000mg Menjadikan Badan Lebih Sihat

Setiap wanita pasti mengimpikan kulit wajah yang cantik seiring dengan tubuh badan yang sihat kan ?? Sal pun macam

Read More...
Projek Infaq Ramadan Bersama Dapur LapoWey

Projek Infaq Ramadan Bersama Dapur LapoWey

Rejab dah pun berlalu meninggalkan kita  .. masuk bulan Syaaban yang penuh dengan keberkatan sebelum Ramadan menjelma . Ramadan

Read More...
Kids Eyewear Safer Optics Anti Blue Light Glasses Lindung Mata Anak

Kids Eyewear Safer Optics Anti Blue Light Glasses Lindung Mata Anak

Sejak anak anak kerap guna laptop , komputer , handphone bagi meneruskan Pengajaran dan Pembelajaran Di Rumah (PdPR) ..

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu