Brownies Simple….Boleh Tahan Sedap

In Resipi
Bila waktu terluang…terutamanya weekend..
saya memang suka mencuba resepi yang simple mimple..
yang payah..dan banyak bahan…sory…
nampak genyah jerk…penyakit ‘M’ akan muncul…
So bila nak mintak bantuan Mr Google..
sy mesti tambah…’Mudah’ or ‘Simple’
Contoh camni…
‘Resepi Mudah Brownies’
Maka akan keluarla bagaikan…
so pilihla antara yang dirasakan mudah..
Tengok dulu bahan mentah yang ada kat rumah…
pastu kalau serasa cukup….sukat & campak…
Caye tak…kihkihkih…
 Ni lah antara rupa brownies yang penah saya try…
resepi cam biasa..Google..
rupa taklah menjadi sangat….
Siap bawak gi opis… 
Pesanan penaja kat staf opis…
makan boleh…jangan nak komen bagai…
Kunyah & Telan…
hehehehe..
Sabojelakan…
 

You may also read!

Badan Lebih Sihat Dengan Vitamin C+ Shine 1000mg Produk Kitsui

Kitsui Vitamin C+ Shine 1000mg Menjadikan Badan Lebih Sihat

Setiap wanita pasti mengimpikan kulit wajah yang cantik seiring dengan tubuh badan yang sihat kan ?? Sal pun macam

Read More...
Projek Infaq Ramadan Bersama Dapur LapoWey

Projek Infaq Ramadan Bersama Dapur LapoWey

Rejab dah pun berlalu meninggalkan kita  .. masuk bulan Syaaban yang penuh dengan keberkatan sebelum Ramadan menjelma . Ramadan

Read More...
Kids Eyewear Safer Optics Anti Blue Light Glasses Lindung Mata Anak

Kids Eyewear Safer Optics Anti Blue Light Glasses Lindung Mata Anak

Sejak anak anak kerap guna laptop , komputer , handphone bagi meneruskan Pengajaran dan Pembelajaran Di Rumah (PdPR) ..

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu