Burger Simple Tapi Sedap !!

In My Story
Kadang kadang yang simple dan ringkas pun ok kan…lagi mudah….tak la pening nak pilih…bila dah banyak pilihan mula la rambang….
ehh jap…lupa nak inform… Sal cakap pasal minum petang…ada sekali tu gie dating dengan Mr Hubby….tak tau nak makan apa dah…lepak kat Kedai Makan Gelas Besar area Keramat…tempat ni famous gak…Sal paling suka air buah kat sini…memang superb !!
Memang pure di blend dari buah buahan asli…tak caye try order air kedondong asam boi….perghhh…kejapan Sal dah tertelan air liur sambil menaip entri…kihkihkih….
Lastime pegi tak sempat nak snap gambar air….lupa dan lapar punya pasal…tapi gambar burger sempat…burger simple je…tak nak yang special sebab sejak dua menjak ni tekak Sal dah lain macam benor rasanya…payah nak terima makanan…
Nextme kalau Sal order burger special…will share okey !!

Walaupun simple…tetap sedap…burger ni kalau kena sosnya ok la kan…kena yang pakai sos murah..waduhhh….gigit sikit je…yang selebihnya…fahamla sendiri…bukan menolak rezeki…tapi kau dah tak sedap mampu ke nak telan…huhuhu…
So pada kengkawan yang sempat singgah kat Gelas Besar ni…tak jauh dengan Masjid Keramat… ce try order keropok lekor…rasanya memang tak mengecewakan…

Jom Singgah;
Kelab BloggerBenAshaari

You may also read!

Pusat Pakaian Hari-Hari Pakaian Sedondon Harga Berbaloi

Pusat Pakaian Hari-Hari Baju Raya Sedondon Harga Berbaloi

Assalamualaikum dan Salam Akhir Ramadan 1442H . Rebutlah peluang pada 10 malam akhir Ramadan . Rugilah kepada golongan yang

Read More...
F&N Life Sedia Pelbagai Resipi dan Tips Masakan

F&N Life Sedia Pelbagai Resipi Dan Tips Masakan

Assalamualaikum dan Salam Ramadan 1442H . Harap korang semua sihat ya . Jaga diri dan kesihatan korang sebab ‘perang

Read More...
F&N Life Aplikasi Mudah Order Secara Online

F&N Life Aplikasi Mudah Order Secara Online

Assalamualaikum dan Salam Ramadan 1442H . Antara sedar atau tak .. kita dan pun masuk pertengahan Ramadan . Cepat

Read More...

2 commentsOn Burger Simple Tapi Sedap !!

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu