Cermin Mata Murah Kanta Berkualiti Sungei Wang Plaza

In Info & Ilmu, Review

Cermin Mata Murah Kanta Berkualiti Sungei Wang Plaza – Lama dah terniat nak buat cermin mata atau bahasa mudah spek mata sebab yang lama bingkai dah patah . Penangan hero comel kat rumah , sape suh letak bersepah kan . Sal ni bukan setakat rabun je ..  silau pun boleh tahan tinggi  . Sebelum ni nak drive malam takut gak sebab fikirkan keselamatan tapi bila Mr Hubby outstation , nak tak nak kena jugak la kan .

Cermin Mata Murah Kanta Berkualiti Sungei Wang Plaza
Cermin Mata Murah Kanta Berkualiti Sungei Wang Plaza

Kedai Cermin Mata Murah , Kanta Berkualiti  Dan Viral di Sungei Wang Plaza

Baru ni geng bagitau Sal ada tempat murah dan berkualiti untuk buat spek mata . Mulanya Sal macam berat hati jugak nak pegi tapi selagi kita tak try , mana boleh nak judge kan. Sekurang kurangnya kita kena tengok dulu atau cari dalam kalangan kawan kita yang pernah cuba . Bukan apa , atleast untuk kepuasan dan kepercayaan diri sendiri .

Sal ajak Mr Hubby pegi jugak … gigih sebab Sal amat memerlukan spek . Nak pakai lens selalu , agak merisaukan  .

Sampai je area kedai di Sungei Wang Plaza korang kena naik kat Ground Floor . Kat situ banyak kedai spek yang murah tapi korang jangan rambang lak , sila masuk kedai Eye Smart Vision  – INGAT tu !!

Masa Sal pegi tu taklah ramai sangat , tapi bila dah agak lama dok situ .. makin lama makin ramai la yang datang . Sal lama gak lepak sana sebab rambang mata pilih bingkai spek . Punya la banyak pilihan sebab terlalu banyak design dan cari yang sesuai dengan muka tu satu hal jugak la .. hehehe .

Cermin Mata Murah Kanta Berkualiti Sungei Wang Plaza
Cermin Mata Murah Kanta Berkualiti Sungei Wang Plaza

Lepas pilih mana yang berkenan , korang akan dilayan untuk check mata . Check secara detail ok .. bukan biasa biasa . Kalau tak puas hati korang boleh tanya , jangan senyap je . Setiap pertanyaan korang akan dilayan sebaik mungkin . Ni antara pengalaman yang Sal dapat bersama Mr William . Memang superb bab layanan !

Alpha Lens Blue 420 , Kanta Khas 100% Block Blue Ray Berkualiti 

Part paling best kat Eye Smart Vision ni , setinggi mana pun power spek kanta mata korang tu kan .. harga tetap berbaloi . Sal punya spek guna Alpha Lens Blue 420 , kanta yang khas 100% block blue ray , untuk silau malam , silau siang , recommended yang keje dok mengadap PC dan student . Total harga spek hanya RM125 .

Giller murah sebab sebelum ni Sal buat spek tak sah kalau harga tu tak cecah RM400 ke RM600 . Lepas ni ‘tipah tak kan tertipu lagi’  .. huhuhu . Sal buat gak spek transition dan harganya korang jangan tekejut pulak . Hanya RM99 je .. phewww nak pengsan rasa . Tak pernah jumpa harga mampu milik sebegini murah . Dan korang tak perlu tunggu lama untuk siap . Dalam tempoh sejam atau kurang dari tu siap terus spek mata korang .

BACA JUGA: Gaya Sakan Kaca Mata Hitam Tingkat Keyakinan Diri

Syukur sangat Sal rasa bila dapat tahu kewujudan kedai spek yang murah dan berkualiti ni . Walhal Eye Smart Vision ni dah lama wujud Cuma Sal tak aware . Dan lepas ni memang jadi pelanggan setia tegar di Eye Smart Vision . Sal siap recommend kat kengkawan opis dan sedara mara . Benda baik apa salahnya kan ?

Singgah jangan tidak ya !!

Cermin Mata Murah Kanta Berkualiti Sungei Wang Plaza
Waktu Operasi adalah dari jam 11.00 pagi hingga 9.00 malam

You may also read!

Persediaan Pentaksiran Kemasukan Sekolah Khusus (PKSK) dan Ujian Kecenderungan Kemasukan MRSM (UKKM)

Persediaan Pentaksiran Kemasukan Sekolah Khusus (PKSK) dan Ujian Kecenderungan Kemasukan MRSM (UKKM)

Tatkala Negara kini masih ‘berperang’ mendepani pandemik COVID-19 yang semakin berleluasa ..masih ada beberapa perkara yang perlu diteruskan ‘perjuangan’

Read More...
Beli Emas Online Secara Pakej Menabung Harga Murah I Kedai Emas Hajjah Halijah

Beli Emas Online Secara Pakej Menabung Harga Murah I Kedai Emas Hajjah Halijah

Dalam tak diam , tahun 2020 dah pun berlalu dan yang pastinya meninggalkan pelbagai kenangan kan !?  Sal pun

Read More...
Kelas Tuisyen Online Fly High Training Centre Terbaik 2021

Kelas Tuisyen Online Fly High Training Centre Terbaik 2021

Sepanjang musim Negara dilanda pandemik COVID-19 ni kan , antara perkara yang merisaukan Sal adalah pembelajaran anak anak .

Read More...

6 commentsOn Cermin Mata Murah Kanta Berkualiti Sungei Wang Plaza

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu