Chocolate Moist Kek Memang Sedapkan !!

In My Story
Sesungguhnya Sal dan Choc Moist Cake memanag sukar dipisahkan…dari kecik lagi memang suka sangat cake chocolate…kalau dihulur cake lain memang tak kan makan la…obses giler dengan coklat….hehehe… 
Nampak sedap tak ??
Ada masa kalau rajin…Sal akan try buat cake sendiri…tapi selalunya malas je manjang….camno tu…hehehe…bila malas kita order je la kan…dah tentu terjamin sedap…kang nak mem’baking sendiri takut tak menjadi…dah la tak menjadi..tak sedap…penyudahnya sendiri yang frust !!
Kihkihkih…dah tak jadi tu banyak pulak persoalan dan alasan yang keluarkan…so cari jalan singkat…kita order…terus sampai depan pintu rumah…zaman sekarang order senang…homemade gitu
sekali mengadap boleh habis ni…

Bila dah beli febret ni….asyik ngadap je la…tapi takleh selalu makan manis ni…kadang kadang je la ye…kesihatan kena jaga gak..jangan main belasah je makan manis manis..tambah musim raya ni..sape yang ada resepi mudah buat choc moist cake ni bolehla share ngan Sal ya…nak gak buat kalau resepi mudah dan simple..

Jom Singgah;
Kelab BloggerBenAshaari

You may also read!

Badan Lebih Sihat Dengan Vitamin C+ Shine 1000mg Produk Kitsui

Kitsui Vitamin C+ Shine 1000mg Menjadikan Badan Lebih Sihat

Setiap wanita pasti mengimpikan kulit wajah yang cantik seiring dengan tubuh badan yang sihat kan ?? Sal pun macam

Read More...
Projek Infaq Ramadan Bersama Dapur LapoWey

Projek Infaq Ramadan Bersama Dapur LapoWey

Rejab dah pun berlalu meninggalkan kita  .. masuk bulan Syaaban yang penuh dengan keberkatan sebelum Ramadan menjelma . Ramadan

Read More...
Kids Eyewear Safer Optics Anti Blue Light Glasses Lindung Mata Anak

Kids Eyewear Safer Optics Anti Blue Light Glasses Lindung Mata Anak

Sejak anak anak kerap guna laptop , komputer , handphone bagi meneruskan Pengajaran dan Pembelajaran Di Rumah (PdPR) ..

Read More...

One commentOn Chocolate Moist Kek Memang Sedapkan !!

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu