Chop & Steak Kg Baru Sedap dan Berbaloi

In My Story, My Story, Parenting, Parenting
 Lama sungguh tak kuar ngeteh malam kat #KgBaru..
sejak dah ada hero ..hero…lagi la..bukan apa…kalau keluar lama je..
sure nak balik rumah cepat sebab teringat kat anak anak..belum ada kekuatan nak tinggalkan
 anak lama lama..melainkan atas urusan kerja atau outstation…
Dan semalam Mr Hubby ajak keluar jap gi Sogo…nak cari baju untuk wedding adik dia…
pencarian lastminit….Alhamdulillah jumpa.. tapi jenuh gak la musing…
harga pun berpatutan..suka gak gi Sogo…sebab banyak pilihan…
alang alang dah ada kat Sogo…tak sah kalau tak pekena popia crispy…
ingatkan dah tak jual sebab tengok stall sebelah escalator dah takdok…
rupanya dah masuk dalam stall…tapi…takde rezeki nak rasa pulak sebab dah habis…
maklumla…keluar pun lepas maghrib…so faham sangat…heheheh…
takpe..lain kali boleh datang lagi…
Selesai beli…Mr Hubby ajak makan kat Chop & Steak #KgBaru..
saya panggil restoren kapal je..sebab counter dia dalam bentuk kapal…
nostalgia betul datang makan sini…last makan masa honeymoon season… berdua je time tu..
tapi tiap kali datang sini mesti malam…ala ala romantik la kan bila makan berdua…ceeewwwaahhh ..
meriah…tak putus yang datang
Masih seperti dulu…cuma ada penambahan dari segi dekorasi…
pelbagai pilihan makanan disediakan disini…
air buah pun ada dan sangat sedap…
chicken chop terbaik….
air durian belanda…tapi tak berapa sejuk…
Mr Hubby pilih Lamb Leg….sedap gak…
Lepas makan terus bayar dan cabut…Alhamdulillah…
harga pun tak berapa mahal ..kebetulan baru gaji…so Mr Hubby belanja…thanx MyLove..
nextime belanja lagi eh…heheheh
berbaloi la gak…set pun sedap…

Jom Singgah;
Kelab BloggerBenAshaari

You may also read!

Pusat Pakaian Hari-Hari Pakaian Sedondon Harga Berbaloi

Pusat Pakaian Hari-Hari Baju Raya Sedondon Harga Berbaloi

Assalamualaikum dan Salam Akhir Ramadan 1442H . Rebutlah peluang pada 10 malam akhir Ramadan . Rugilah kepada golongan yang

Read More...
F&N Life Sedia Pelbagai Resipi dan Tips Masakan

F&N Life Sedia Pelbagai Resipi Dan Tips Masakan

Assalamualaikum dan Salam Ramadan 1442H . Harap korang semua sihat ya . Jaga diri dan kesihatan korang sebab ‘perang

Read More...
F&N Life Aplikasi Mudah Order Secara Online

F&N Life Aplikasi Mudah Order Secara Online

Assalamualaikum dan Salam Ramadan 1442H . Antara sedar atau tak .. kita dan pun masuk pertengahan Ramadan . Cepat

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu