Continue Nak Bagi Souvenir

In My Story
Saya sangat berbesar hati nak teruskan Souvenir New Year..memandangkan masih ada stok so kepada yang berminat memiliki ini..
Kandungannya pulak ini…
Just drop by kat entri ni..keep me inform jadi follower yang ke berapa…
Contoh:  Hi CCK..I’m Follower ke-164
(cth je yer..nak copy pun silakan)
Emailkan alamat rumah ke: keypohchee@gmail.com
Pada yang dah sertai…urusan pengeposan sedang dilaksanakan
‘saya happy kalau kawan pun happy..sedih pun sama jugak..heehee’

You may also read!

Persediaan Pentaksiran Kemasukan Sekolah Khusus (PKSK) dan Ujian Kecenderungan Kemasukan MRSM (UKKM)

Persediaan Pentaksiran Kemasukan Sekolah Khusus (PKSK) dan Ujian Kecenderungan Kemasukan MRSM (UKKM)

Tatkala Negara kini masih ‘berperang’ mendepani pandemik COVID-19 yang semakin berleluasa ..masih ada beberapa perkara yang perlu diteruskan ‘perjuangan’

Read More...
Beli Emas Online Secara Pakej Menabung Harga Murah I Kedai Emas Hajjah Halijah

Beli Emas Online Secara Pakej Menabung Harga Murah I Kedai Emas Hajjah Halijah

Dalam tak diam , tahun 2020 dah pun berlalu dan yang pastinya meninggalkan pelbagai kenangan kan !?  Sal pun

Read More...
Kelas Tuisyen Online Fly High Training Centre Terbaik 2021

Kelas Tuisyen Online Fly High Training Centre Terbaik 2021

Sepanjang musim Negara dilanda pandemik COVID-19 ni kan , antara perkara yang merisaukan Sal adalah pembelajaran anak anak .

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu