Cosmoderm Manjakani Feminine Eratkan Hubungan Intim

In Lifestyle, My Story

Cosmoderm Manjakani Feminine Eratkan Hubungan Intim – Pada pendapat korang la kan .. penting ke penjagaan bahagian keintiman especially wanita ni  ?? atau dengan bahasa yang mudah difahami Miss V . Ada sesetengah tu dikenali sebagai ‘bunga’ . Teringat pulak Sal dengan nenek sebab nenek pun panggil gitu .

Pada yang dah berumah tangga mesti tahu kan kenapa Sal tanya soalan macam ni ? Mungkin bunyi macam tak menyenangkan tapi kena ambil berat dan tahu sebab ianya amat berkait rapat dengan hubungan intim suami isteri .

Percaya Tak Yang Cosmoderm Manjakani Feminine Eratkan Hubungan Intim

Sebenarnya , penjagaan Miss V tu amat penting bagi seorang wanita . Sebab tu ia diibaratkan umpama ‘mahkota’ yang perlu dijaga dengan sebaiknya . Bagi wanita yang telah berumahtangga .. seeloknya kena la jaga lebih sikit sebab bukan untuk orang lain pun kan . Keintiman ni jugak boleh menjadi asbab kebahagian dan keruntuhan alam perkahwinan tanpa kita sedari . Bila cakap bab penjagaan ni , jangan pakai produk yang sembarangan ya !!

Ni yang Sal nak tekankan .. jangan sesekali pakai produk penjagaan Miss V ‘asal boleh’ . Baca sikit kandungan produk dan elakkan beli di kedai biasa . Bukan apa , ada sesetengah produk yang boleh memudaratkan lagi Miss V korang . Bila dah mudarat tu nak rawat adoyaiiii … tambah seandainya ada suami yang tak berapa nak faham condition isteri , makanya …

Mencegah lebih baik dari merawat ok !!!

Pengalaman Sal sendiri , Sal akan buat research sikit berkenaan produk yang Sal nak guna . Tanya kawan atau baca entry blogger yang pernah consume . Ilmu tu sangat penting supaya kita tak salah pilih . Semestinya kita nak produk penjagaan keintiman yang digunakan berkesan dan tak memudaratkan .

Sejauh Mana Cosmoderm Manjakani Feminine Eratkan Hubungan Intim

Untuk itu , Sal nak kongsi kenapa Cosmoderm Manjakani Feminine Eratkan Hubungan Intim jadi pilihan Sal kini . Zaman anak dara dulu Sal tak pernah tahu mengenai produk keintiman Cosmoderm ni tapi sejak berumahtangga dan bersalin , Sal agak particular tentang penjagaan Miss V ni . Yelah , zaman study dulu mana nak sempat bertanya sangat tentang penjagaan keintiman ni .

Tambah student , tau la bajet keperluan diri tu banyak mana . Bukan kata tak guna produk keintiman .. ada je tapi beli pun kat kedai biasa . Nasib la tak memudaratkan .. syukur Ya Allah . Dan untuk pengetahuan korang , ada jugak produk Soothing Feminine Hygiene Wash Cosmoderm … pencuci keintiman khusus untuk anak dara . Haaa … bukan mak dara je kena jaga tau !

Bila dah masuk alam pekerjaan , kenalan pun dah ramai terutamanya golongan ‘mak budak’ .. haaa dari situ la timbul nak bertanya bagai . Ramai rupanya kawan kawan Sal yang terlebih dulu mengenali Cosmoderm Manjakani Feminine Hygiene Wash . Bila dah dapat tahu sejauh mana keberkesanan produk keintiman Cosmoderm ni … terus cuba tau , tak lengah lagi .

Seriously tak rugi dan berbaloi sangat produk Cosmoderm Manjakani Feminine yang mampu eratkan hubungan intim . Salah satu sebab utama Sal rasa selamat sangat nak guna Cosmoderm Manjakani Feminine Hygiene Wash adalah ianya HALAL . Memang diyakini dan paling best membantu dalam proses penyembuhan Miss V selepas bersalin . Dalam masa 2 minggu , jahitan bersalin baik . Berani cakap sebab pengalaman Sal sendiri ..

Dah takde rasa keraguan nak pakai as a pencuci masa dalam tempoh pantang malahan Sal rasa bertambah yakin dan selesa sangat . Maybe sebab kandungan Manjakani , Kacip Fatimah dan Sireh . Korang jangan risau sebab harga produk hygiene Cosmoderm ni berbaloi dan tahan jugakla . Depends on cara korang pakai tapi pada Sal sikit je dah memadai time pakai tu . Miss V bukannya macam korang lumur pakai body wash … hehehe

BACA JUGA: Jaga Keintiman Peribadi Dengan Manjakani Hygiene Wash Cosmoderm

Keberkesanan lain tentang Cosmoderm Manjakani Feminine Eratkan Hubungan Intim yang korang perlu tahu :

  • Membantu mengetatkan dan menegangkan dinding faraj
  • Mencerahkan celahan kulit celah peha
  • Rasa dingin dan segar yang berpanjangan
  • Merawat keputihan
  • Wangian feminin yang menggoda
  • Membantu mempercepatkan penyembuhan luka

Untuk maklumat lanjut mengenai produk keintiman Cosmoderm .. korang boleh layari

Soothing Feminine Hygiene Wash Cosmoderm :

http://www.cosmoderm.com.my//?cur=catalog/product&id=7&pid=214&title=Soothing_Feminine_Hygiene_Wash_375_ml

Cosmoderm Manjakani Feminine Hygiene Wash :

http://www.cosmoderm.com.my//?cur=catalog/product&id=7&pid=225&title=Manjakani_Hygiene_Wash_375_ml

Dan boleh Sal katakan yang Cosmoderm Manjakani Feminine Hygiene Wash merupakan pelengkap kepada penjagaan keintiman setiap mahkota wanita . Untuk dapatkan  Cosmoderm Manjakani Feminine Hygiene Wash , korang boleh beli secara online di www.cosmoderm.com.my atau beli terus di outlet AEON Wellness, Caring, Watsons dan farmasi komuniti terdekat korang .

Ada masa meh singgah dan follow page Cosmoderm:

Facebook: https://www.facebook.com/Cosmoderm/

Instagram: https://www.instagram.com/cosmoderm/

You may also read!

Tips Elak Burnout Dalam Menguruskan Anak

Tips Elak Burnout Dalam Menguruskan Anak

Sejak negara dilanda pandemik COVID-19 , kebanyakkan dari kita yang tergolong dalam komuniti parents ni kena hadap situasi baru

Read More...
OTG Perfume Minyak Wangi Kekal Harum

OTG Perfume Minyak Wangi Kekal Harum

Ade ke yang tak suka pakai perfume ? Rasanya dah jadi kemestian kan bagi seseorang pakai perfume terutamanya lepas

Read More...
Salam Hari Lahir Anak Sulung Ibu I 11 Tahun

Salam Hari Lahir Anak Sulung Ibu I 11 Tahun

Dalam ibu tak sedar , masa kian berlalu . Anak anak ibu makin membesar dan ragam pun semakin mencabar

Read More...

4 commentsOn Cosmoderm Manjakani Feminine Eratkan Hubungan Intim

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu