Penjagaan dalaman itu penting…
setuju tak…tambah bagi golongan wanita…
dalaman tu satu bab…dan bila dah kahwin…
‘mahkota’ bawah jangan lupa…penting tu
Jangan ambil mudah ‘mahkota’ yang perlu dijaga…
dan tengok betul-betul produk yang ingin diguna…
pastikan halal….dan buat research sikit…supaya kelak ia berkesan..
Bila cakap pasal berkesan…teringat masa pantang anak ke-3..
pengalaman saya sendiri…saya buat research..
produk yang paling bagus untuk cuci bahagian intim…
bila dalam pantang..banyak yang kena jaga…yang penting bahagian jahitan…
so saya nak yang mudah dan berkesan…
Akhirnya saya jumpa COSMODERM..
ternyata sangat berbaloi…masa tu kat kampung…so beli online jela..
Alhamdulillah dipermudahkan…dalam masa yang singkat…
Manjakani Hygiene Wash ade dah kat tangan..
Superb! 
dalam masa 2 minggu ..jahitan di bahagian intim baik…
cik misi yang datang rumah pantau pun terkejut…
cepat betul..saya senyum dan info saya guna hygiene yang ada kandungan manjakani…
sharing terus…so bagi ibu-ibu yang dalam pantang..jangan ragu nak guna ya..
Manjakani herba terbaik untuk wanita..sila klik gambar ya
Walaupun dah  agak lewat tahu info dan pakai Manjakani Hygiene Wash Cosmoderm ni…
tapi saya rasa sangat berpuas hati …berbaloi…
dan kekal guna sampai harini…
Lepas guna…terasa lebih segar…dan bertambah yakin…ehhheeemm….
so takkan nak tunggu lagi kan….
faham sendiri sudah…
‘Manjakani Hygiene Wash Cosmoderm Pelengkap Diri Ini’

Jom Singgah;
Kelab BloggerBenAshaari