| Assalamualaikum dan Salam Sejahtera Sahabat | 
Last weekend class Letzhop ,  Khalish dan  Khaleef bawak balik Cupcake Letzhop . Wow !! Impress dah pandai bake a cake . Tak sangka pulak ada module buat cupcake . Macam mane la keadaan anak-anak masa buat cake .. tak leh nak imagine .

Khalish dan Khilfi Bersama Cupcake Letzhop 

Tempoh hari pesan gak kat Teacher Edia , tolong snap kan pic gambar anak-anak dalam class sebab dah nak hampir hujung tahun .. saja buat kenangan . Tapi tak dapat gak … its ok , akhirnya ibu dapat gak rasa cupcake hasil tangan anak anak ibu .

Bekas pun comel sangat , siap dengan decoration . Sal memang suka hantar anak anak join class hujung minggu . Selain dapat memenuhi masa lapang , dapat menjana kreativiti anak anak .

Comel sangat Cupcake dan seorang dapat dua pcs … punyala happy dan seronok dengar anak anak bercerita . Sal suka je layan walaupun kadang tu tak berapa nak faham apa yang diceritakan .. huhuhu .

Cupcake Letzhop
pandai dah anak anak ibu buat cupcake
Dan kalau nak tahu , sampai harini Khalish bila masuk dapur je akan bukak oven . Paling tak tak menahan , mulut tu petah bertanya ..
ibu…i wanna bake a cupcake…..recipe please!
Hahahaa , nanti kita try buat sama sama ye Khalish . Ibu tak lepas lagi nak buat cupcake dan itu bukan alasan sebab hanya dihujung jarikan sekarang ni …