Disiplin Itu Penting

In Parenting
Untuk memastikan…chewahh…permulaan ayat yang amat skema..bagi ibu-ibu yang fully BF..kita kena disiplin sikit sebenarnya…tu pendapat me la kan..bab minum air jangan sesekali diabaikan..kalau tak minum air..mane nak datangnyer susu badan…masa dalam pantang me pernah try tak nak minum banyak..ikut pantang orang dedolu…takut peranakan kembang…tapi seriously…air susu badan jadi kurang…memang time tu me salahkan diri sendiri..padan muka sendiri..mulanye saje nak buat eksperimen.. kononnyer..lepas tu memang tak beranila..me disiplinkan diri minum air kosong bergelen gak rasenyer dan Alhamdulillah..production susu semakin memberansangkan..dan stok mencukupi sehingga ke hari ini…dan untuk menjayakan misi penyusuan..me akan terus disiplinkan diri dalam pengambilan air kosong..tu tak campur dengan air manis..tak elok minum manis-manis ni..mendatangkan penyakit je…sebab tu bila time keje..masa lunch me akan pastikan beli mineral kecik tu…without miss..ade gak member yang perasan…me akan berusaha habiskan kat cafe sambil borak dengan member-member..takmo bawak naik opis…alamatnyer takkan minum kalau dah bawak ke meja opis nanti..paling tidak pun jadi lupa…so sendiri kena beringat…
air kosong yang siap sedia untuk diminum…tapi air darussyifa’ tu untuk Khalish..bagi terang hati …InsyaALLAH
setiap kejayaan yang ingin dikecapai perlu ada matlamat dan untuk mencapai matlamat tu kita perlu ada tekad…usaha…dan tawakal…

You may also read!

Badan Lebih Sihat Dengan Vitamin C+ Shine 1000mg Produk Kitsui

Kitsui Vitamin C+ Shine 1000mg Menjadikan Badan Lebih Sihat

Setiap wanita pasti mengimpikan kulit wajah yang cantik seiring dengan tubuh badan yang sihat kan ?? Sal pun macam

Read More...
Projek Infaq Ramadan Bersama Dapur LapoWey

Projek Infaq Ramadan Bersama Dapur LapoWey

Rejab dah pun berlalu meninggalkan kita  .. masuk bulan Syaaban yang penuh dengan keberkatan sebelum Ramadan menjelma . Ramadan

Read More...
Kids Eyewear Safer Optics Anti Blue Light Glasses Lindung Mata Anak

Kids Eyewear Safer Optics Anti Blue Light Glasses Lindung Mata Anak

Sejak anak anak kerap guna laptop , komputer , handphone bagi meneruskan Pengajaran dan Pembelajaran Di Rumah (PdPR) ..

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu