Episod Akhir Aishiteru

In Info & Ilmu
Kepada mereka yang follow citer Aishiteru, setiap hari Khamis jam 8.30mlm diTV9…jangan lupa saksikan episod akhir malam ni…apa yang terjadi pada Izrael…dan adakah Azira akan menemui cinta sejati…huuhuu…berdebar nak tengok tapi part yang paling best…Izrael akan nampak handsome bila pakai uniform NAVY..sure ramai yang jatuh chenta dengan NAVY lepas ni..tak percaya tengok la malam nanti..pastu kalau rajin..lepas tengok..sudilah mengomen yer…

syabas diucapkan kepada produksi Asia Media Content kerana berjaya menghasilkan drama dengan usahasama pihak TLDM..moga lebih banyak lagi drama yang berkaitan TLDM dapat diterbitkan..

You may also read!

Pusat Pakaian Hari-Hari Pakaian Sedondon Harga Berbaloi

Pusat Pakaian Hari-Hari Baju Raya Sedondon Harga Berbaloi

Assalamualaikum dan Salam Akhir Ramadan 1442H . Rebutlah peluang pada 10 malam akhir Ramadan . Rugilah kepada golongan yang

Read More...
F&N Life Sedia Pelbagai Resipi dan Tips Masakan

F&N Life Sedia Pelbagai Resipi Dan Tips Masakan

Assalamualaikum dan Salam Ramadan 1442H . Harap korang semua sihat ya . Jaga diri dan kesihatan korang sebab ‘perang

Read More...
F&N Life Aplikasi Mudah Order Secara Online

F&N Life Aplikasi Mudah Order Secara Online

Assalamualaikum dan Salam Ramadan 1442H . Antara sedar atau tak .. kita dan pun masuk pertengahan Ramadan . Cepat

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu