Eye Pro Vision Kedai Spek Viral Malaysia – Bila dah rabun ni gajet yang kena ada semestinya spek mata la kan . Sebelum ni Sal guna contact lens tapi spek wajib ada sebab lens bukan boleh nak pakai lama . Takut infection pulak mata bila pakai dan penjagaan lens pun kena rapi jugak .

Sangat Berbaloi Eye Pro Vision Kedai Spek Viral Malaysia

Eye Pro Vision Kedai Spek Viral Malaysia

Sebaiknya kita pakai spek tapi sekali sekala kalau nak tukar selera pakai lens masa gi function ok je . Dan bila sebut pasal spek ni , korang buat spek katne ? Baru ni Sal repeat buat spek kat kedai viral no 1 Malaysia – Eye Pro Vision .

Sebelum ni Sal dah datang dan buat spek di kedai yang sama tapi macam ada yang tak kena , tak serasi dengan pandangan mata . So memang kena datang balik betulkan .. sebelum nak datang Sak call dulu tanya , boleh ke kalau nak betulkan balik . Cuak jugak kalau dibuatnya masa datang tak dilayan .. haruuuu

Sampai je kat kedai , memang ramai la . Tak pernah lagi datang Eye Pro Vision tak ramai . Kecuali kalau hari keje tapi masih ade je orang . Layanan staf memang superb .. bila datang je terus akan di layan . Sal mintak bantuan cari patern spek yang nak , terus dapat .

BACA JUGA: Eye Pro Vision Bersama Warga MinDef

Perkara yang paling Sal suka kat kedai viral no 1 Malaysia ni .. tiap kali kita datang nak buat spek atau nak betulkan balik , mereka akan check proper . Memang teliti dyorang check sebab nak tahu sejauh mana ‘kerabunan’ korang atau power sebenar . Dalam masa yang sama , kalau korang ada kemusykilan nak tanya berkenaan spek .. just lontarkan je . Pertanyaan korang akan dijawab dengan explanation dengan panjang lebar

Tak perlu risau tentang harga ya ! Sangat berbaloi dan mungkin ada korang yang akan tanya berkali kali masa nak bayar . Betul ke harga yang disebut .. hehehe . Masa 1st time Sal datang Eye Pro Vision , seriously terkejut dengan harga . Sebab sebelum ni pernah buat spek dalam lingkungan harga RM500 .

Bila datang sini harga spek yang di lengkapi dengan Alpha Lens Blue 420 , kanta yang khas 100% block blue ray , siap ada perlindungan silau malam , silau siang … boleh dapat separuh dari tu . Kedai lain setakat ni Sal tak pernah jumpa lagi dapat harga gini ..

So kenapa korang nak pilih yang lebih mahal sedangkan ada peluang yang murah kan ?? . Sal cerita berdasarkan pengalaman sendiri dan Sal ajak juga anak kawan dan isteri beliau untuk buat spek disini . Siap tinggalkan pesanan lagi , seandainya spek probs jangan lupa inform dan jangan dok diam saja . Dok diam masalah tak kan selesai … better kita selesaikan .. hehhee

Settle dah masalah spek Sal .. sekarang bertambah clear tengok . Alhamdulillah . Pada korang yang nak try , jom la :

FB : Eye Pro Vision

Atau terus ke Eye Pro Vision, Sg Wang Plaza di alamat:

G111 , Ground Floor , Sungei Wang Plaza , Jalan Bukit Bintang

Waktu Operasi : 11.00 pagi  – 9.00 malam