Jadual Yang Sangat Padat

In My Story
Harini Mr Hubby keletihan dan terdemam…sian pulak…tengah jaga wife kesayangan berpantang..mana lagi nak tengok abanglong Khalish…huuhuu..pepagi dah rutin amik mak bidan berurut…pastu masuk dapur untuk masak menu orang yang dalam pantang…mandikan Khalish dan adik baby…jadual yang sangat padat..Inilah yang dinamakan pengorbanan seorang suami dan ayah dalam menakhodakan bahtera pelayaran…Thanx to My Lovely Hubby..me doakan moga cepat sembuh yea…
Tapi dalam masa yang sama keseronokan tetap dirasa sebab ahli keluarga dah bertambah..Alhamdulillah..dan dalam masa yang sama me bersyukur sangat sebab Khalish dah macam dapat tangkap yang dia dah jadi abang…cuma waktu breastfeed je dia cam susah nak terima untuk berkongsi..hari pertama dia tengok adik baby semacam gak tapi bila me & Mr Hubby dok beri explanation..cakap berulang kali..akhirnya cam boleh terima..kekadang mintak tolong gak dia kosongkan cik B..huuhuu..nasib baik Khalish bagi kerjasama yang baik..ni kira pump bergerak yang paling mujarab selain pertolongan dari Mrs Medela…

You may also read!

Kids Eyewear Safer Optics Anti Blue Light Glasses Lindung Mata Anak

Kids Eyewear Safer Optics Anti Blue Light Glasses Lindung Mata Anak

Sejak anak anak kerap guna laptop , komputer , handphone bagi meneruskan Pengajaran dan Pembelajaran Di Rumah (PdPR) ..

Read More...
Tips Elak Burnout Dalam Menguruskan Anak

Tips Elak Burnout Dalam Menguruskan Anak

Sejak negara dilanda pandemik COVID-19 , kebanyakkan dari kita yang tergolong dalam komuniti parents ni kena hadap situasi baru

Read More...
OTG Perfume Minyak Wangi Kekal Harum

OTG Perfume Minyak Wangi Kekal Harum

Ade ke yang tak suka pakai perfume ? Rasanya dah jadi kemestian kan bagi seseorang pakai perfume terutamanya lepas

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu