Kejap betul masa berlalu , pejam celik pejam celik 2019 bakal melabuhkan tirai . Ingat lagi masa kekecik dulu dok berangan yang tahun 2020 zaman serba moden dan canggih . Time tu banyak sangat terpengaruh dengan citer kartun .. dok imagine tahun 2020 kereta boleh terbang , hehehe dah macam duduk kat atas angkasa . Cakap pasal tahun baru , Sal ada terima kalendar 2020 ASNB ..

Kalendar 2020 ASNB Unik … Ada Maksud Yang Tersirat

Zaman budak budak gitula . Terfikir apa yang ada di depan mata . Seronok sangat bila kenang kembali moments zaman kekecik . Tapi kini semuanya dah berubah dan tak akan sama dengan yang pernah dilalui . Kadang Sal cuba untuk mengembalikan nostalgia dulu , buat bersama anak anak . Terubat jugak kerinduan .

Bila dah hujung tahun ni .. benda yang Sal suka cari adalah kalendar . Sebagai persediaan untuk tahun yang mendatang . Kalendar ni sangat penting untuk tahu tarikh dan semestinya cuti . Tak kan nak kerja selamanya kan ,  plan untuk bercuti kena ada jugak . Bukan apa , kesian kat anak anak .

Meh nak sambung story pasal kalendar dari Amanah Saham Nasional Berhad (ASNB). Perkara pertama yang akan Sal buat bila dapat kalendar adalah menikmati gambar yang ada pada kalendar sebab nak tengok apa kelainan atau identiti yang akan dibawa oleh institusi yang buat kalendar tu . Yang ni memang unik , tak caye korang perhati gambar gambar kat bawah ni dan baca seimbas lalu .

Kalendar 2020 ASNB Unik
Kalendar 2020 ASNB Unik

Pihak ASNB meletakkan kepelbagaian makanan tempatan sebagai simbolik dalam menyatukan rakyat di negara ini . Seriously Sal tertarik sebab masyarakat kita terdiri dari pelbagai latar belakang . ASNB berusaha menjadi sebuah institusi yang berusaha untuk menyatukan rakyat menerusi pelbagai produk unit amanah dan ilmupelaburan yang sesuai untuk kita semua .

BACA JUGA: Azyma Care Clay Body Wash

Kalendar 2020 ASNB Unik
Kalendar 2020 ASNB Unik

Setiap ungkapan yang ada di gambar kalendar 2020 ASNB best dan boleh dijadikan sebagai pemangkin untuk memotivasikan diri .

Apa ya azam korang untuk tahun 2020 ?