Kenapa Tetiba Senyap

In Parenting
sambil buat keja….sambil update sikit ‘rumah kedua’ me ni…jarang sekarang ni nak ngemas…
agak busy lepas exam ni…tapi kena curik mase gak buat…
malam ni kebetulan Mr Hubby kena dengan ceramah dari Imam Muda…
so turn ibu jaga anakanda yang tersayang…
memang selalu pun  ibu yang jaga Khalish & Khaleef…
memula tadi dengar gak suara Khaleef…pastu senyap jerk…
Khalish pulak tengah kusyuk tengok Disney Channel..
sekali toleh… padanla anak-anak senyap je masa 
ibu tengah dok ketuk papan lappy ni..
sambil layan cashew nuts…macam tengok wayang
 
tertido dah si masam buchuk ibu ni….
kadang-kadang rasa sunyi bila penyeri diam membisu…lebih baik bising..atleast dapat hiburkan hati dan terapi minda sebenarnya…biar penat macam manapun…kerenah mereka sikitpun tak patahkan semangat kita nak melayan…

You may also read!

Pusat Pakaian Hari-Hari Pakaian Sedondon Harga Berbaloi

Pusat Pakaian Hari-Hari Baju Raya Sedondon Harga Berbaloi

Assalamualaikum dan Salam Akhir Ramadan 1442H . Rebutlah peluang pada 10 malam akhir Ramadan . Rugilah kepada golongan yang

Read More...
F&N Life Sedia Pelbagai Resipi dan Tips Masakan

F&N Life Sedia Pelbagai Resipi Dan Tips Masakan

Assalamualaikum dan Salam Ramadan 1442H . Harap korang semua sihat ya . Jaga diri dan kesihatan korang sebab ‘perang

Read More...
F&N Life Aplikasi Mudah Order Secara Online

F&N Life Aplikasi Mudah Order Secara Online

Assalamualaikum dan Salam Ramadan 1442H . Antara sedar atau tak .. kita dan pun masuk pertengahan Ramadan . Cepat

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu