Keriangan Bersama

In Parenting
Happy sangat sebab after class on Saturday dapat bawak anak-anak ke JUSCO..
Macam lame je dah tak bawak anak-anak outing..
samada perasaan atau memang dah lame..
Lokasi utama yang dituju..mana lagi..
Molly Fantasy le…
Kalini berubah angin ke Wangsa Maju pulak..
nasib lecturer ibu abiskan class awal..kalau tak maunyer sampai malam..
Walaupun badan penat tapi bila tengok keriangan terpancar di wajah anak-anak..
sejuk je mata memandang…hilang semua penat lelah..
hikmat yang diberikan oleh Ilahi…
Setiap kejadian itu punya makna yang tersendiri…
Syukur..Alhamdulillah..
Khalish & Khaleef…. tekun betul dua beradik…
sempat lagi berpose…anak ibu sayang…
keletah dua beradik yang hampir same…
amboi adik…happy sakan..
– Ibu sekarang jadi SuperMom sebab Mr Hubby berkursus….anyway…anak-anak jadi bodyguard ibu yea..ibu sayang semua..-

You may also read!

Tips Elak Burnout Dalam Menguruskan Anak

Tips Elak Burnout Dalam Menguruskan Anak

Sejak negara dilanda pandemik COVID-19 , kebanyakkan dari kita yang tergolong dalam komuniti parents ni kena hadap situasi baru

Read More...
OTG Perfume Minyak Wangi Kekal Harum

OTG Perfume Minyak Wangi Kekal Harum

Ade ke yang tak suka pakai perfume ? Rasanya dah jadi kemestian kan bagi seseorang pakai perfume terutamanya lepas

Read More...
Salam Hari Lahir Anak Sulung Ibu I 11 Tahun

Salam Hari Lahir Anak Sulung Ibu I 11 Tahun

Dalam ibu tak sedar , masa kian berlalu . Anak anak ibu makin membesar dan ragam pun semakin mencabar

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu