Kerisauan Melanda

In My Story
Semalam Kak Misi datang rumah…nak check me & condition baby…then…terus dapat agak…sure kena follow-up ngan hospital sebab nampak jaundice Khaleef..bila tengah berpantang ni nak keluar rumah tersangatla malasnyer…tapi apa boleh buat…takut lain jadinya kat Khaleef ..cukupla Khalish dulu kena prolonged jaundice..terseksa rasanya bila tengok anak kena letak bawah lampu..ohh tidak…mintak dijauhkan…
Alhamdulillah…bacaan Khaleef masih ditahap kawalan..me akan terus berusaha agar jaundice Khaleef tak terlalu tinggi…ngeri rasanya kalau kena duduk kat hospital…
Selain kerapkan BF..me mandikan gak Khaleef ngan daun kucai…bukan tu je..siap letak aloevera kat dahi dia..pelbagai ikhtiar dilakukan..moga jaundice Khaleef akan cepat hilang…

picca google
apa saje akan dilakukan demi anak-anak tercinta

You may also read!

Badan Lebih Sihat Dengan Vitamin C+ Shine 1000mg Produk Kitsui

Kitsui Vitamin C+ Shine 1000mg Menjadikan Badan Lebih Sihat

Setiap wanita pasti mengimpikan kulit wajah yang cantik seiring dengan tubuh badan yang sihat kan ?? Sal pun macam

Read More...
Projek Infaq Ramadan Bersama Dapur LapoWey

Projek Infaq Ramadan Bersama Dapur LapoWey

Rejab dah pun berlalu meninggalkan kita  .. masuk bulan Syaaban yang penuh dengan keberkatan sebelum Ramadan menjelma . Ramadan

Read More...
Kids Eyewear Safer Optics Anti Blue Light Glasses Lindung Mata Anak

Kids Eyewear Safer Optics Anti Blue Light Glasses Lindung Mata Anak

Sejak anak anak kerap guna laptop , komputer , handphone bagi meneruskan Pengajaran dan Pembelajaran Di Rumah (PdPR) ..

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu