Kerisauan Melanda

In My Story
Semalam Kak Misi datang rumah…nak check me & condition baby…then…terus dapat agak…sure kena follow-up ngan hospital sebab nampak jaundice Khaleef..bila tengah berpantang ni nak keluar rumah tersangatla malasnyer…tapi apa boleh buat…takut lain jadinya kat Khaleef ..cukupla Khalish dulu kena prolonged jaundice..terseksa rasanya bila tengok anak kena letak bawah lampu..ohh tidak…mintak dijauhkan…
Alhamdulillah…bacaan Khaleef masih ditahap kawalan..me akan terus berusaha agar jaundice Khaleef tak terlalu tinggi…ngeri rasanya kalau kena duduk kat hospital…
Selain kerapkan BF..me mandikan gak Khaleef ngan daun kucai…bukan tu je..siap letak aloevera kat dahi dia..pelbagai ikhtiar dilakukan..moga jaundice Khaleef akan cepat hilang…

picca google
apa saje akan dilakukan demi anak-anak tercinta

You may also read!

Persediaan Pentaksiran Kemasukan Sekolah Khusus (PKSK) dan Ujian Kecenderungan Kemasukan MRSM (UKKM)

Persediaan Pentaksiran Kemasukan Sekolah Khusus (PKSK) dan Ujian Kecenderungan Kemasukan MRSM (UKKM)

Tatkala Negara kini masih ‘berperang’ mendepani pandemik COVID-19 yang semakin berleluasa ..masih ada beberapa perkara yang perlu diteruskan ‘perjuangan’

Read More...
Beli Emas Online Secara Pakej Menabung Harga Murah I Kedai Emas Hajjah Halijah

Beli Emas Online Secara Pakej Menabung Harga Murah I Kedai Emas Hajjah Halijah

Dalam tak diam , tahun 2020 dah pun berlalu dan yang pastinya meninggalkan pelbagai kenangan kan !?  Sal pun

Read More...
Kelas Tuisyen Online Fly High Training Centre Terbaik 2021

Kelas Tuisyen Online Fly High Training Centre Terbaik 2021

Sepanjang musim Negara dilanda pandemik COVID-19 ni kan , antara perkara yang merisaukan Sal adalah pembelajaran anak anak .

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu