Khaleef Potong Rambut

In My Little Hero
Berbeza sangat bila tengok Khalish dan Khaleef diajak potong rambut..
kalau Khalish banyak alasan…memang agak payah nak diajak ..
lain pulak halnya Khaleef..cool je bila diajak…tapi jangan lambat sangat…
nanti boleh jadi macam…macam…
name pun budak…faham jela…
suka pulak ibu tengok Khaleef..
 Maka…tertebas la ekor rambut yang papa simpan sejak Khaleef enam bulan..
lepas ni takleh simpan rambut panjang ya Khaleef..
 sebab ibu ada plan nak hantar Kaleef sekolah..
Tak sabar nak tengok gelagat Khaleef bangun pagi..mandi…
adakah sama macam Along Khalish…aiiishhh….
kita tunggu dan lihat..

Jom Singgah;
Kelab BloggerBenAshaari

You may also read!

Persediaan Pentaksiran Kemasukan Sekolah Khusus (PKSK) dan Ujian Kecenderungan Kemasukan MRSM (UKKM)

Persediaan Pentaksiran Kemasukan Sekolah Khusus (PKSK) dan Ujian Kecenderungan Kemasukan MRSM (UKKM)

Tatkala Negara kini masih ‘berperang’ mendepani pandemik COVID-19 yang semakin berleluasa ..masih ada beberapa perkara yang perlu diteruskan ‘perjuangan’

Read More...
Beli Emas Online Secara Pakej Menabung Harga Murah I Kedai Emas Hajjah Halijah

Beli Emas Online Secara Pakej Menabung Harga Murah I Kedai Emas Hajjah Halijah

Dalam tak diam , tahun 2020 dah pun berlalu dan yang pastinya meninggalkan pelbagai kenangan kan !?  Sal pun

Read More...
Kelas Tuisyen Online Fly High Training Centre Terbaik 2021

Kelas Tuisyen Online Fly High Training Centre Terbaik 2021

Sepanjang musim Negara dilanda pandemik COVID-19 ni kan , antara perkara yang merisaukan Sal adalah pembelajaran anak anak .

Read More...

One commentOn Khaleef Potong Rambut

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu