Khalish Dah Boleh Fokus

In Parenting, Parenting
Seronok tengok Khalish dah mula boleh suaikan diri dengan Art Class….teacher pun kata Khalish dah boleh fokus…Alhamdulillah…untuk mengisi hujung minggu Khalish sambil bagi tangan tu pandai melukis…ibu tak pandai lukis sangat…conteng conteng bolehla…hehehe
hasil lukisan Khalish kedua..
Bila tanya…katanya lukis cat…..color putih sebab ada kucing luar rumah memang bulu dia putih…tenggelam dah kaki kucing….seronok pulak tengok hasil lukisan anak…dan bila tanya yang bawah tu gambar apa…diam pulak dia…gambar keta kot…tak pun kucing versi ‘kotak’…ibu agak je..kihkihkih…
Di rumah pun Khalish suka melukis…rajin jugak Sal melayan sambil tengok dia berimaginasi…nnati becok mulut dia bercerita…hilang penat lelah bila dengar celoteh anak anak…

Jom Singgah;
Kelab BloggerBenAshaari

You may also read!

Pusat Pakaian Hari-Hari Pakaian Sedondon Harga Berbaloi

Pusat Pakaian Hari-Hari Baju Raya Sedondon Harga Berbaloi

Assalamualaikum dan Salam Akhir Ramadan 1442H . Rebutlah peluang pada 10 malam akhir Ramadan . Rugilah kepada golongan yang

Read More...
F&N Life Sedia Pelbagai Resipi dan Tips Masakan

F&N Life Sedia Pelbagai Resipi Dan Tips Masakan

Assalamualaikum dan Salam Ramadan 1442H . Harap korang semua sihat ya . Jaga diri dan kesihatan korang sebab ‘perang

Read More...
F&N Life Aplikasi Mudah Order Secara Online

F&N Life Aplikasi Mudah Order Secara Online

Assalamualaikum dan Salam Ramadan 1442H . Antara sedar atau tak .. kita dan pun masuk pertengahan Ramadan . Cepat

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu