Khalish Naik Kuda Farm In The City Seri Kembangan

In My Lil, Parenting

Khalish Naik Kuda Farm In The City Seri Kembangan – Seronok tengok keletah Khalish dan Khaleef masa kat Farm In The City , ingatkan dia takut dengan binatang rupanya anak ibu sangat berani .

Khalish Naik Kuda Farm In The City, Seri Kembangan

Alhamdulillah , anak lelaki kan ..tak kan nak takut selalu . Cuma Khaleef je penakut sikit , bukan sikit banyak sebenarnya . Kihkihkih …
Khalish Naik Kuda Farm In The City Seri Kembangan
tengok dari jauh je beraninya ..

 

 

rusa yang sangat jinak….

 

kemain suka dua beranak dok ngan rusa ni…

 

bergambar depan Vegetables & Fruit Farm

 

paling best bila tengok aksi Khalish dengan arnab…

 

suka bebenor ha…dapat tengok arnab…

 

Khalish bagi arnab makan….

 

ibu pun nak gak selfie…..

 

main tangguk ikan kat ‘Longkang Fishing’….bestkan
Khaleef penakut…main air…

Lain kali nak datang lagi . Seronok sangat datang sini sebab relaks dan tenang . Tak caye try pegi . Dah pegi baru tau kan dan sebelum balik rezeki Khalish dapat naik ‘little pony’ . Comelkan  ?? Alhamdulillah , tapi tak mahal pun kalau nak ride cuma RM7 je . Sesekali apa salahnyer kan ..

sengih je manjang…Khalish anak cerdik…

Next time nak kena repeat lagi ni …

You may also read!

Persediaan Pentaksiran Kemasukan Sekolah Khusus (PKSK) dan Ujian Kecenderungan Kemasukan MRSM (UKKM)

Persediaan Pentaksiran Kemasukan Sekolah Khusus (PKSK) dan Ujian Kecenderungan Kemasukan MRSM (UKKM)

Tatkala Negara kini masih ‘berperang’ mendepani pandemik COVID-19 yang semakin berleluasa ..masih ada beberapa perkara yang perlu diteruskan ‘perjuangan’

Read More...
Beli Emas Online Secara Pakej Menabung Harga Murah I Kedai Emas Hajjah Halijah

Beli Emas Online Secara Pakej Menabung Harga Murah I Kedai Emas Hajjah Halijah

Dalam tak diam , tahun 2020 dah pun berlalu dan yang pastinya meninggalkan pelbagai kenangan kan !?  Sal pun

Read More...
Kelas Tuisyen Online Fly High Training Centre Terbaik 2021

Kelas Tuisyen Online Fly High Training Centre Terbaik 2021

Sepanjang musim Negara dilanda pandemik COVID-19 ni kan , antara perkara yang merisaukan Sal adalah pembelajaran anak anak .

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu