Khasiat Minyak Kelapa Dara D’Aura Menakjubkan

In Beauty
Khasiat Minyak Kelapa Dara D’Aura Menakjubkan -Sebelum masuk tido Sal amalkan D’Aura Minyak Kepala Dara…kalau dulu cukup payah nak amalkan..bukan takde tapi dalam bentuk cecair so penyakit malas tu ade la jugak sebab simpan kat dapur .

Khasiat Minyak Kelapa Dara D’Aura Menakjubkan …

Bila dah masuk bilik faham faham la kan tapi semuanya berubah bila Sal try Minyak Kelapa Dara (MKD) D’Aura . Sangat best dan memudahkan sebab didatangkan dalam bentuk softgel , ngappp je … mudah kan ??
pilihan alternatif yang sangat baik…semestinya D’Aura
Bila dah beberapa hari Sal amalkan , perubahan yang paling ketara adalah dari segi lawas . Sebelum ni part membuang tu memang agak sukar dan Alhamdulillah sekarang dah normal dan sehingga ke hari ini Sal terus amalkan .
Kenapa Sal pilih MKD D’Aura ?? antara penyebabnya adalah :
  • 100% dibuat secara semulajadi…tiada campuran lain dan asli
  • Lebih jernih berbanding VCO jenama lain
  • 100% Halal dan mengikut piawaian GMP
  • Dari buah kepala yang berkualiti dari segi saiz dan isi
  • Menggunakan teknik ‘cold press’ tanpa sebarang aktiviti pemanasan haba
Harga mampu milik dan sangat berbaloi
Bagi Sal la kan MKD d’Aura antara supplement yang terbaik dan boleh digunakan seiisi keluarga . Sesuai untuk semua peringkat umur . Memang banyak kelebihan MKD dan antara yang Sal tahu dapat memelihara kandungan bagi ibu yang sedang mengandung sangat digalakkan .
Tambah , memudahkan proses kelahiran kelak dan dapat merawat kulit . Mampu mengurangkan penyakit serta memberi tenaga dan mengoptimakan berat badan .

Kenapa  Sal Kata Khasiat Minyak Kelapa Dara D’Aura Menakjubkan …

Seriously , tempoh hari Sal termakan udang dan sememangnya alergik sangat dengan seafood . Balik je dah start rasa gatal kat belah mata , waduhhh !!. Bengkak dah mula ‘membenjol’ , kebetulan baru teringat ubat alahan dah habis . Sal niat dan tawakal cecepat telan MKD D’Aura dan Alhamdulillah esoknya bengkak mata surut dan hilang so Sal tahu dah kehebatan MKD D’Aura..
Part tenaga tak disangkal macam mana tak cukup tido atau penat pun still bertenaga tambah Sal ni nyusu badan so ibu yang menyusu taula macam mana lesunya badan kalau tak ambik supplement tambahan . Dan untuk kulit yang Sal perasan  kulit tangan dan tak kering. Nampak lembap je sebab MKD D’Aura juga bertindak sebagai pelindung sinar UV , menghalus dan meransangkan sistem kulit serta merawat rekahan kulit .  menghilangkan stretcmark
Best kan !!

 

Pelbagai khasiat MKD D’Aura…

So untuk maklumat lanjut korang boleh layari :

Whatsapp:  011-2711.3091

You may also read!

Persediaan Pentaksiran Kemasukan Sekolah Khusus (PKSK) dan Ujian Kecenderungan Kemasukan MRSM (UKKM)

Persediaan Pentaksiran Kemasukan Sekolah Khusus (PKSK) dan Ujian Kecenderungan Kemasukan MRSM (UKKM)

Tatkala Negara kini masih ‘berperang’ mendepani pandemik COVID-19 yang semakin berleluasa ..masih ada beberapa perkara yang perlu diteruskan ‘perjuangan’

Read More...
Beli Emas Online Secara Pakej Menabung Harga Murah I Kedai Emas Hajjah Halijah

Beli Emas Online Secara Pakej Menabung Harga Murah I Kedai Emas Hajjah Halijah

Dalam tak diam , tahun 2020 dah pun berlalu dan yang pastinya meninggalkan pelbagai kenangan kan !?  Sal pun

Read More...
Kelas Tuisyen Online Fly High Training Centre Terbaik 2021

Kelas Tuisyen Online Fly High Training Centre Terbaik 2021

Sepanjang musim Negara dilanda pandemik COVID-19 ni kan , antara perkara yang merisaukan Sal adalah pembelajaran anak anak .

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu