Kitsui Vitamin C+ Shine 1000mg Menjadikan Badan Lebih Sihat

In Beauty

Setiap wanita pasti mengimpikan kulit wajah yang cantik seiring dengan tubuh badan yang sihat kan ?? Sal pun macam tu juga. tapi korang kena berhati hati jugak , jangan sampai ter’consume supplement tambahan yang tak tahu asal usul sehingga boleh memudaratkan diri . Bahaya sangat untuk kesihatan . So , baru ni Sal try supplement tambahan iaitu Kitsui Vitamin C+Shine 1000mg menjadikan badan lebih sihat . Dah kena consume supplement sebab faktor umur ni .. hehehe

Penting Ke Pengambilan Supplement Tambahan Terutamanya Vitamin C .. Kitsui Vitamin C+ Shine 1000mg Menjadikan Badan Lebih Sihat

Kitsui Vitamin C+ Shine 1000mg Menjadikan Badan Lebih Sihat
Kitsui Vitamin C+ Shine 1000mg .. untuk kesihatan seisi keluarga

Terkadang tu kan , terlintas di fikiran Sal ada wanita yang terlalu obses dek sebab nak cepat cantik sampai  sanggup suntik dan makan supplement ntah dari mana datangnya . Patutnya kena selidik dulu dan at least kena ada kelulusan dari KKM . Penting sangat demi kesihatan diri , especially dalaman untuk jangka masa panjang . Dan lagi satu jangan nak ikut orang sangat la kan …

Dari dulu lagi Sal cari gali info tentang supplement tambahan . Makin umur meningkat ni .. kena la jaga kan . Tambah bila bekerja kadang tu badan cepat lesu . Mana lagi nak kemas rumah , tengok keja sekolah anak anak . Belum lagi nak kena bekejar keluar … seriously amat meletihkan .

Sampai la satu hari tu Sal disapa oleh sorang member untuk cuba Kitsui Vitamin C Shine 1000mg , produk dari Kitsui . Mulanya macam ada terbit keraguan tapi bila dengar je brand Kitsui terus rasa yakin . Sebab utama .. ramai geng yang pilih Kitsui sebagai produk kesihatan dan kecantikan nombor 1 !!

Antara kebaikan pengambilan Vitamin C yang korang kena tahu …

1) Kulit lebih berseri

Vitamin C dapat membantu memutihkan kulit , menghasilkan kulit yang cantik dan berseri. Ramai yang idam kulit flawless kan .

2) Penghasilan Kolagen

Vitamin C merupakan bahan utama dalam pembentukan dan penghasilan kolagen supaya kulit lebih berseri . So kena consume selalu vitamin C agar kesan kolagen tu dapat dinikmati secara berterusan .

3) Bantu mengatasi kekurangan vitamin C dalam badan

Ramai yang sering terlupa nak makan buah dan ada yang tak suka makan sayur . So penyelesaiannya sila amalkan vitamin C dalam bentuk suplemen untuk tampung kekurangan dalam badan .

4) Membantu menghindari jangkitan kuman

Vitamin C sangat penting untuk tubuh supaya dapat membentuk sistem imunisasi yang kuat . Vitamin C yang cukup dalam badan dapat mencegah dari  diserang jangkitan kuman .

Korang nak tahu tak kenapa Vitamin C Shine ni ada 1000mg ? Apa maksud disebalik 1000mg tu ? Haaa .. meh nak kasitau . Ce korang perhatikan list dibawah ni :

  • Ascorbic Acid 100mg
  • Pomegranate 200mg
  • Kiwi 150mg
  • Orange 100mg
  • Nenas 150mg
  • Manggo 150mg
  • Lemon 150mg

So total …. 1000mg  yang membentuk Vitamin C . Haa .. sekarang korang dah fahamkan ??

Lepas consume , apa yang Sal dapat rasakan adalah .. badan jadi lebih bertenaga , sihat dan cergas . Jangkitan selsema pun jarang dah kena . Selain tu , korang akan rasa imun badan lebih kuat sebab kandungan antioksidan yang tinggi mampu melindungi kulit dari sinaran UV dan UVB . Haa , yang ni korang lagi suka . Kalau konsisten consume .. kulit korang akan kurang kedutan , jerawat segan nak timbul dan sunburn pun hilang . Best tak ??

So try la Vitamin C Shine ni demi kesihatan seisi keluarga . Sal syorkan sebab Sal sendiri dah try . Silau mata pun makin berkurangan .

BACA JUGA: Tips Kecantikan Penjagaan Muka

Bancuhan Mudah Tak Sampai 5 Minit – Kitsui Vitamin C+ Shine 1000mg Menjadikan Badan Lebih Sihat

Kitsui Vitamin C+ Shine 1000mg Menjadikan Badan Lebih Sihat
Tanpa perlu lagi menyiapkan & memerah jus .
Bayangkan anda dapat faedah 6 jenis buah yang kaya dengan vitamin C dalam setiap sachet

Cara nak bancuh mudah yakmat okeh !! Hanya guna 150ml air dan air suam atau air sejuk .. lepas tu shake hingga larut . Tak manis pun sebab kandungannya diformulasikan dari teknologi Korea dan buah dari Itali . Korang tahula Teknik pembuatan Korea memang diyakini .

Kitsui Vitamin C+ Shine 1000mg
Serius berbaloi sebab harga mampu bilik !!

Kenapa Kitsui Vitamin C Shine Jadi Pilihan Hati – Badan Lebih Sihat Dengan Kitsui Vitamin C+ Shine 1000mg

Sebab utama Sal pilih Kitsui Vitamin C Shine  …  HALAL, LULUS UJIAN MAKMAL dan lebih 20 tahun di pasaran . Kitsui Vitamin C Shine adalah pilihan yang tepat untuk badan dan seisi keluarga . Lebih menyakinkan sebab terkandung CALSIUM, ZINC, VITAMIN B, VITAMIN D, VITAMIN A untuk sokongan badan yang lebih kuat dan sihat .

Kitsui Vitamin C+ Shine 1000mg
Diyakini HALAL !!

Korang kena ingat ni .. Kitsui Vitamin C Shine Hanya di perbuat daripada  buah  buahan yang sebenar!

  • 0% Bebas Gluten
  • 0% Tanpa Antibiotik
  • 0% Tanpa Pengawet
  • 0% Tanpa Hormon
  • 0% Tanpa GMO
Kitsui Vitamin C+ Shine 1000mg
Kitsui Vitamin C shine pilihan yang tepat untuk badan dan seisi keluarga

Apalah salahnya kita manjakan diri sendiri untuk sihat dan cantik . Harga jangan risau sebab berbaloi !! Mahal sangat pun Sal tak mampu gak . Sebab berbaloi la recommend kat korang ni . Testimoni pun boleh tahan yang bagi feedback bagus . Yelah , nak beli pun mudah sebab ada dijual di seluruh farmasi Watsons ! Tak sempat nak keluar , kita online je di Kitsui Shopee Mall  .. mudah .

Antara tanda kekurangan vitamin C ni la kan melalui pembacaan Sal …

  • Masalah kulit berkedut , kering , kasar dan jerawat timbul .
  • Alami kesakitan pada gusi
  • Sakit sendi
  • Masalah penglihatan berlaku
  • Cepat letih

Nak tunggu sakit baru bertindak ke ?  hehehe. Tak mahula kalau Sal . Better cegah dari rawat kan .

Untuk maklumat lanjut mengenai Produk Kitsui , sila layari :

           Instagram:

https://instagram.com/kitsuimalaysia

Facebook :

https://www.facebook.com/kitsuimalaysia/

Tik Tok :

https://vt.tiktok.com/ZSJefYjJy/

Shopee :

https://shopee.com.my/kitsui.my.hq?smtt=0.0.9

Website :

           Kitsui Terbaik Untuk Anda !!

You may also read!

Pusat Pakaian Hari-Hari Pakaian Sedondon Harga Berbaloi

Pusat Pakaian Hari-Hari Baju Raya Sedondon Harga Berbaloi

Assalamualaikum dan Salam Akhir Ramadan 1442H . Rebutlah peluang pada 10 malam akhir Ramadan . Rugilah kepada golongan yang

Read More...
F&N Life Sedia Pelbagai Resipi dan Tips Masakan

F&N Life Sedia Pelbagai Resipi Dan Tips Masakan

Assalamualaikum dan Salam Ramadan 1442H . Harap korang semua sihat ya . Jaga diri dan kesihatan korang sebab ‘perang

Read More...
F&N Life Aplikasi Mudah Order Secara Online

F&N Life Aplikasi Mudah Order Secara Online

Assalamualaikum dan Salam Ramadan 1442H . Antara sedar atau tak .. kita dan pun masuk pertengahan Ramadan . Cepat

Read More...

11 commentsOn Kitsui Vitamin C+ Shine 1000mg Menjadikan Badan Lebih Sihat

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu