Konvokesyen PraSekolah Khaleef Tema Bollywood

In My Story, Parenting, Parenting

| Assalamualaikum dan Salam Sejahtera Sahabat |

Bila dah akhir tahun ni .. rata rata TASKA @ TADIKA @ PRA SEKOLAH akan adakan Majlis Graduasi a.k.a konvokesyen . Comel je kan , kekecik dah dapat merasa pakai jubah . Zaman Sal dulu takde pun . Ade takde , just jamuan ringkas dan dapatla sorang sekeping sijil . Yelah , dulu dan kini mana nak sama untuk selamanya kan !! Meh nak story Majlis Konvokesyen PraSekolah Khaleef Tema Bollywood .

Tema Majlis PraSekolah Khaleef untuk tahun ni adalah BOLLYWOOD .. yang lepas Khalish punya tema FAIRY TALES . Kena cari baju ala bollywood untuk Khaleef . Takdela susah sangat nak cari baju .. kebetulan ritu baru lepas bulan perayaan Deepavali . Terus ajak Mr Hubby ke Jalan TAR . Melambak pilihan , duitnya saja . Dah alang alang anaknya ber’ bollywood .. ibunyer nak jugak ! huhuhu .

Sal bukan apa .. cehhh cover line . Untuk Pra Sekolah kalini Sal dilantik jadi Timbalan Pengerusi PEWARIS . Maka , keaktifan tu kena lebih sikit . Mana yang mampu kita support untuk sekolah , lakukan ! Ibu Bapa kan sebagai penggerak dan nadi kepada kecemerlangan sekolah . Ada jugak Sal buat survey dengan sekolah area Sal . Maklum balas yang Sal dapat , peranan Ibu Bapa ni sangat penting .. sila jangan harapkan Cikgu 100% yer . Sama sama kita corakkan anak anak menaiki tangga kejayaan !

Seronok Bila Khaleef Menari Tarian Janam Janam

Ok , berbalik pada Majlis Graduasi Pra Sek Khaleef , semangat betul Khaleef pagi tu . Sal beli baju simple je untuk Khaleef dan untuk diri Sal sendiri pun simple gak sebab ada tasking nak kena dok atas pentas . Mula pikir nak pakai baju biasa je .. tapi sekali sekala apa salahnya kita ikut tema .. bukan selalu pun .

BACA JUGA: Pra Sekolah Beri Pelbagai Pendedahan Awal

Untuk persembahan , Khaleef masuk tarian bollywood “janam …janam” . Comel je menari , ibu pun tak pernah masuk persembahan menari . Kagum dengan teacher yang sabar mengajar anak anak menari . Terhibur gak bila tengok keletah anak anak ni menari … semua ada pasangan … huhuhu . Meh tengok ..

Konvokesyen PraSekolah Khaleef Tema Bollywood
pandai rupanya anak ibu ni menari tarian bollywood ..huhu

Amacam ?? Kemain lagi Khaleef menari . Lepas persembahan , anak anak PraSekolah diberi sijil tamat PraSekolah . Tasking Sal bagi sijil pada anak anak . Sorang , sorang datang naik pentas , syok tengok baju dyorang … comel sebab  follow tema . Part paling best bila anak sendiri terima sijil ..

Konvokesyen PraSekolah Khaleef Tema Bollywood
ciuman Khaleef untuk ibu … sayu lak rasa hati sebab anak dah besar…
Konvokesyen PraSekolah Khaleef Tema Bollywood
kita bergambar dulu yea …
Konvokesyen PraSekolah Khaleef Tema Bollywood
dapat sijil sebagai Timbalan Pengerusi PEWARIS PraSekolah ..

Majlis dilaksanakan dengan jayanya dengan kerjasama AJK PEWARIS dan semua parents yang hadir sangat sangat terhibur . Alhamdulillah !! Keceriaan itu yang penting sebenarnya pada Sal tambah bila tengok anak anak happy sakan . Banyak juga la hadiah Khaleef dapat . Ibu tumpang bangga dengan pencapaian Khaleef di peringkat PraSekolah .

Konvokesyen PraSekolah Khaleef Tema Bollywood

Konvokesyen PraSekolah Khaleef Tema Bollywood
Kenangan bergambar di Majlis Konvokesyen PraSekolah Khaleef Tema Bollywood

Semoga anak anak ibu & papa sentiasa dibawah lembayung keredaan dan rahmat Allah SWT . Jadilah anak yang soleh dan sentiasa berbakti untuk agama , bangsa dan negara kelak  !!

 

You may also read!

Badan Lebih Sihat Dengan Vitamin C+ Shine 1000mg Produk Kitsui

Kitsui Vitamin C+ Shine 1000mg Menjadikan Badan Lebih Sihat

Setiap wanita pasti mengimpikan kulit wajah yang cantik seiring dengan tubuh badan yang sihat kan ?? Sal pun macam

Read More...
Projek Infaq Ramadan Bersama Dapur LapoWey

Projek Infaq Ramadan Bersama Dapur LapoWey

Rejab dah pun berlalu meninggalkan kita  .. masuk bulan Syaaban yang penuh dengan keberkatan sebelum Ramadan menjelma . Ramadan

Read More...
Kids Eyewear Safer Optics Anti Blue Light Glasses Lindung Mata Anak

Kids Eyewear Safer Optics Anti Blue Light Glasses Lindung Mata Anak

Sejak anak anak kerap guna laptop , komputer , handphone bagi meneruskan Pengajaran dan Pembelajaran Di Rumah (PdPR) ..

Read More...

6 commentsOn Konvokesyen PraSekolah Khaleef Tema Bollywood

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu