Kreativiti Terserlah Dalam Bilik LEGOLAND® Resort Malaysia

In MommyBlogger, ParentingBlogger
Meh kita tengok apa yang Khalish dan Khaleef tengah buat..
terserlah kreativiti  masing masing….

Khalish memang suka lego…

Geram tengok wallpaper ….
Semestinya main lego..name pun kat LEGOLAND® kan…
tak abis lagi story LEGOLAND®…kihkihkih…jangan marah tau…sekadar nak berkongsi cerita..
nanti Khalish dan Khaleef dapat baca..untuk Khalaf…
nextime ibu bawak ye nak..sebab Khalaf kecik lagi time ni…

Meh kita tengok dalam bilik hotel pulak..sesuai sangat dengan jiwa anak..anak…
saya sekeluarga dapat Adventure Rooms..
nak sakan bergambar gak…

packaging bertemakan LEGOLAND®

kelengkapan minuman disediakan…minibar pun ada…

sangat…sangat comey…
 Tak puas rasa duduk semalam…nak repeat lagi….jika diizinkan…
 

Jom Singgah;
Kelab BloggerBenAshaari

You may also read!

Persediaan Pentaksiran Kemasukan Sekolah Khusus (PKSK) dan Ujian Kecenderungan Kemasukan MRSM (UKKM)

Persediaan Pentaksiran Kemasukan Sekolah Khusus (PKSK) dan Ujian Kecenderungan Kemasukan MRSM (UKKM)

Tatkala Negara kini masih ‘berperang’ mendepani pandemik COVID-19 yang semakin berleluasa ..masih ada beberapa perkara yang perlu diteruskan ‘perjuangan’

Read More...
Beli Emas Online Secara Pakej Menabung Harga Murah I Kedai Emas Hajjah Halijah

Beli Emas Online Secara Pakej Menabung Harga Murah I Kedai Emas Hajjah Halijah

Dalam tak diam , tahun 2020 dah pun berlalu dan yang pastinya meninggalkan pelbagai kenangan kan !?  Sal pun

Read More...
Kelas Tuisyen Online Fly High Training Centre Terbaik 2021

Kelas Tuisyen Online Fly High Training Centre Terbaik 2021

Sepanjang musim Negara dilanda pandemik COVID-19 ni kan , antara perkara yang merisaukan Sal adalah pembelajaran anak anak .

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu