Lain Dicari…Lain Yang Dibuat

In My Story
Semalam petang pegi ke KLCC jap sebab nak cari barang kat ModernMum..sampai sana rupanya ModernMum dan ditutup…adushhh…misi gagal..heehe..tapi takpe..time tu perut pun dah lapo…so me ajak Mr Hubby singgah FoodCourt ..lepas alas perut..jengah kejap kat MotherClub & MotherCare..takde yang menarik perhatian dan berkenan di hati..yela..niat sebenar nak cari yang lainkan…biasala wanita…takleh nak pisah dengan window shopping..tengah dok berjalan…mata ni tertacap kat satu tempat..cam best je..terus ajak Mr Hubby layan..
Ni la dia.. THE CREAM & FUDGE FACTORY
Oreo Peanut Butter…marvelous…lupa nak closeup..
tu dia…dua-dua menganga..
“errmm….bestla icecream ni papa”…
“mulut papa comot ni..”
dua-beranak je abiskan….nasib baik beli 1 cup..tapi double scoop…
rege pun boleh tahan..heehe..takpe sekali-sekala…
Nextime kita try perisa yang lain pulak…InsyaALLAH..

You may also read!

Pusat Pakaian Hari-Hari Pakaian Sedondon Harga Berbaloi

Pusat Pakaian Hari-Hari Baju Raya Sedondon Harga Berbaloi

Assalamualaikum dan Salam Akhir Ramadan 1442H . Rebutlah peluang pada 10 malam akhir Ramadan . Rugilah kepada golongan yang

Read More...
F&N Life Sedia Pelbagai Resipi dan Tips Masakan

F&N Life Sedia Pelbagai Resipi Dan Tips Masakan

Assalamualaikum dan Salam Ramadan 1442H . Harap korang semua sihat ya . Jaga diri dan kesihatan korang sebab ‘perang

Read More...
F&N Life Aplikasi Mudah Order Secara Online

F&N Life Aplikasi Mudah Order Secara Online

Assalamualaikum dan Salam Ramadan 1442H . Antara sedar atau tak .. kita dan pun masuk pertengahan Ramadan . Cepat

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu