Laluan Tol Percuma Sempena Sambutan Kemerdekaan

In Merdeka Day, My Info
sekadar gambar hiasan….(Picca Google)
Hujung bulan ni boleh dikategorikan sebagai long weekend….jadinya mesti dah ramai yang plan nak gi bercuti kan…ermm…Sal tak plan lagi nak bawak anak anak ke mana…biasala kalau cuti je mesti nak berjalan…huhuhu…bila lagikan nak bersuka ria bersama anak anak…
Meh Sal nak sharing info…kepada pengguna lebuhraya LDP – Damansara Puchong…sempena bulan kemerdekaan pada 31 Ogos akan datang ni…semua jenis kenderaan tidak akan dikenakan sebarang bayaran….dengan erti kata lain…”TOL PERCUMA”…dan ia bermula pada jam 12 tengah malam
Pada masa yang sama…pengguna lebuhraya SPRINT akan dapat diskaun sejumlah 20%…jadila dari takdok kan…so dah bolehla nak plan ke mana alang alang dah cuti kan…. tapi cumanya Sal terfikir…
Adakah jalan akan jadi sesak ?? Mungkin jugak kan …hehehe…pandai pandaila plan ya…
Jom Singgah;

Kelab BloggerBenAshaari

You may also read!

Persediaan Pentaksiran Kemasukan Sekolah Khusus (PKSK) dan Ujian Kecenderungan Kemasukan MRSM (UKKM)

Persediaan Pentaksiran Kemasukan Sekolah Khusus (PKSK) dan Ujian Kecenderungan Kemasukan MRSM (UKKM)

Tatkala Negara kini masih ‘berperang’ mendepani pandemik COVID-19 yang semakin berleluasa ..masih ada beberapa perkara yang perlu diteruskan ‘perjuangan’

Read More...
Beli Emas Online Secara Pakej Menabung Harga Murah I Kedai Emas Hajjah Halijah

Beli Emas Online Secara Pakej Menabung Harga Murah I Kedai Emas Hajjah Halijah

Dalam tak diam , tahun 2020 dah pun berlalu dan yang pastinya meninggalkan pelbagai kenangan kan !?  Sal pun

Read More...
Kelas Tuisyen Online Fly High Training Centre Terbaik 2021

Kelas Tuisyen Online Fly High Training Centre Terbaik 2021

Sepanjang musim Negara dilanda pandemik COVID-19 ni kan , antara perkara yang merisaukan Sal adalah pembelajaran anak anak .

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu