Lasagna Dan Chocolate Kek – Keterujaan nak buat lasagna sendiri semakin berkobar-kobar , huuhuuu . Tak buat lagipun baru nak belajar sikit-sikit penangan usha bloggers yang rajin letak pelbagai resepi so sempatla tanya sorang kakak yang memang cukup pandai bab masak memasak ni .

Sedang Mencari Resepi Lasagna Dan Chocolate Kek Mudah

Siap nak datang rumah dia , so Sal berkesempatan terjah rumah dia . Baru cakap nak belajar buat lasagna , tupp .. tupp sampai je sana dia siap hidangkan untuk kami bertiga .

Lasagna Dan Chocolate Kek
lasagna special !!

Bukan setakat lasagna je tau .. choc cake pun ade . Seriously sedap !!

chocolate kek
Lasagna Dan Chocolate Kek

Mula-mula terkejut gak sebab Sal just inform nak datang petang . Masa bagitau tu dah tengahari memang superb la kalau orang dah teror masak ni kan . Pantas je buat suma . Agak-agaknya kalau spesis Sal yang baru nak terhegeh-hegeh belajar ni ha .. dapat ke rupa cam gambar kat atas ni atau sebaliknya . Hurmm .. tak tergambar la jawapnya .

Seandainya korang ada resepi mudah nak buat lasagna dan chocolate kek jangan lupa tau share dengan Sal . Mana yang mudah ni laju je Sal try ..

BACA JUGA: Muffin Choclate Versi Kukus