Majlis Simple Sambutan Kelahiran Khalish

In Parenting

Majlis Simple Sambutan Kelahiran Khalish – Syukur Alhamdulillah , bulan Februari merupakan bulan yang penuh bermakna buat Sal dan Mr Hubby . Teringat  kisah 9 tahun yang lalu , setiap pasangan semestinya mendambakan zuriat . Begitu jugak Sal dan Mr Hubby .

Zuriat Jadi Penyeri – Majlis Simple Sambutan Kelahiran Khalish

Sal pernah gugur kandungan yang pertama .. rezeki kami agak lewat dikurniakan cahaya mata sebagai penyeri . Tapi Sal tak pernah putus harap . Kesabaran menjadi pegangan bersama kami suami isteri dan masa tu hubungan kami jarak jauh dan antara asbab mengapa tidak diberikan lagi rezeki anak .

Alhamdulillah … akhirnya diri ini diberi peluang , ruang dan rezeki kurniaan dari Yang Maha Esa untuk mengandung dan melahirkan . Hati wanita mana pun bila tahu dirinya mengandung pasti akan teruja .. syukur Ya Allah .

Anak .. pengikat kasih sayang dan pembawa rezeki dalam keluarga . Sesibuk mana pun Sal dengan kerja , anak anak tetap fokus utama . Sungguh Sal katakan , sepenat mana pun di tempat kerja .. bila tengok muka anak time balik keja tu fuhhh release teruih . Syukur Alhamdulillah .

Majlis Simple Sambutan Kelahiran Khalish – Sederhana dan Meriah

Baru ni Sal buat sambutan secara kecilan untuk birthday anak yang sulung  – Khalish yang ke 9 tahun . Kebetulan cuti raya Cina so buat makan makan sikit . 1st time masak semua sendirian berhad walhal bukan pandai sangat pun masak . Just mencuba dan buat apa yang terdaya .

Bila masuk bab sambutan hari jadi ni , salah satu kepuasan yang Sal akan dapat bila tengok anak happy . Sakan betul tengok Khalish potong cake bila dikelilingi dengan kawan kawan . Nasib la ada yang sudi terima tempahan cake last minute . Rezeki awak la Khalish .

Yang adik adik tumpang happy sekali . Seronok bila sesekali buat gini sambil tu niat nak eratkan hubungan ukhuwah yang sedia terjalin bersama rakan sekerja .

Untuk Along Khalish .. ibu doakan moga awak membesar menjadi anak yang soleh . Sentiasa dilindungi oleh Allah SWT di mana jua awak berada . Moga mendapat keberkatan hidup di dunia dan akhirat . Jadilah contoh yang terbaik untuk adik adik . Aamiin .

BACA JUGA: Sambutan Kelahiran Khalish Ke-5

You may also read!

Persediaan Pentaksiran Kemasukan Sekolah Khusus (PKSK) dan Ujian Kecenderungan Kemasukan MRSM (UKKM)

Persediaan Pentaksiran Kemasukan Sekolah Khusus (PKSK) dan Ujian Kecenderungan Kemasukan MRSM (UKKM)

Tatkala Negara kini masih ‘berperang’ mendepani pandemik COVID-19 yang semakin berleluasa ..masih ada beberapa perkara yang perlu diteruskan ‘perjuangan’

Read More...
Beli Emas Online Secara Pakej Menabung Harga Murah I Kedai Emas Hajjah Halijah

Beli Emas Online Secara Pakej Menabung Harga Murah I Kedai Emas Hajjah Halijah

Dalam tak diam , tahun 2020 dah pun berlalu dan yang pastinya meninggalkan pelbagai kenangan kan !?  Sal pun

Read More...
Kelas Tuisyen Online Fly High Training Centre Terbaik 2021

Kelas Tuisyen Online Fly High Training Centre Terbaik 2021

Sepanjang musim Negara dilanda pandemik COVID-19 ni kan , antara perkara yang merisaukan Sal adalah pembelajaran anak anak .

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu