Aktiviti harini mengundi…jangan salah faham….bukan pilihanraya yang biasa tapi luar biasa…khas untuk mereka yang berstatus ahli Koperasi Tentera…dari semalam Mr Hubby syik tanya…jadi ke nak mengundi..me pulak fikir berkali-kali…sebabnya…cuasa panas…nak kena bawak My Lil Khalish…teringat beberapa tahun lepas…dengan panas terik..parking pulak jauh…tapi kali ni Alhamdulillah…dapat parking dekat dengan khemah mengundi..dan yang penting…cuaca redup je..
Masa sampai tadipun..dah hampir tamat aktiviti pangkah memangkah…siap peraih undi so lari lagi…takkanla me nak lari…ada jugakla yang kena naik ambulance kang…Mr Hubby dah siap panjangkan langkah sambil dukung Khalish…me la terkedek-kedek kat belakang..heehee..bior lambat asal selamat…
Meriah sungguh kawasan mengundi..masing-masing dok sibuk meraih undi..gamat dibuatnya..Khalish sampai tercengang…me lagila..pening dibuatnya..tapi seronok sebab sape yang datang mengundi dapat fulus…so me & Mr Hubby dapatla hak masing-masing…Alhamdulillah rezeki..hopefully next year fulus ditambah lagi untuk para pengundi..hehee..

Proses isi petak pangkah bermula..

Time tengah mengundi pun sempat senyum lagi..

My Lil Khalish masih confius sebab suasana amat gamat diakhir masa undian..

Dari jauh jela snap…shhhhh…undian anda rahsia…heehe

Masa undian semakin suntuk..cecepat isi petak pangkah…

Aksi peraih undi…sorak jangan tak sorak…

Heehe…me sempat lagi berposing walaupun Khalish dah mula buat muka..

Tamat akhirnya kisah undi…