Masa Untuk Bersama Seketika

In MommyBlogger
Sesekali kena keluar berdua … syok gak…tapi yelah…
hati seorang ibu….sure teringat kat anak anak..
bila keluar berdua automatik  teringat zaman percintaan…kahkahkah…
macam la sekarang tak bercinta…
Sayang Mr Hubby Selalu….

Dating mana tu….Low Yat Plaza je pun ha…nak cari barang sikit…
mula macam takmo pegi….takut sesak…tapi kalau keluar awal…ok sikit…
bukan apa…parking tu yang tak sanggup…

So pagi tu sempat la ngeteh jap dengan Mr Hubby..
lama sungguh tak lepak kat Oldtown White Coffee..rindu gak la dengan white coffee
dan akhirnya terubat gak kerinduan…tapi takleh selalu…

selfie time!!

macam student plak ha….perasannnnn tannnnn…..

menu kami !!

hampir 2 jam lepak kat Low Yatt…terus balik……
warghhhh….rindu kat anak anak sudah…..kata dah kan…takleh lelama kuar…

Jom Singgah;
Kelab BloggerBenAshaari

You may also read!

Persediaan Pentaksiran Kemasukan Sekolah Khusus (PKSK) dan Ujian Kecenderungan Kemasukan MRSM (UKKM)

Persediaan Pentaksiran Kemasukan Sekolah Khusus (PKSK) dan Ujian Kecenderungan Kemasukan MRSM (UKKM)

Tatkala Negara kini masih ‘berperang’ mendepani pandemik COVID-19 yang semakin berleluasa ..masih ada beberapa perkara yang perlu diteruskan ‘perjuangan’

Read More...
Beli Emas Online Secara Pakej Menabung Harga Murah I Kedai Emas Hajjah Halijah

Beli Emas Online Secara Pakej Menabung Harga Murah I Kedai Emas Hajjah Halijah

Dalam tak diam , tahun 2020 dah pun berlalu dan yang pastinya meninggalkan pelbagai kenangan kan !?  Sal pun

Read More...
Kelas Tuisyen Online Fly High Training Centre Terbaik 2021

Kelas Tuisyen Online Fly High Training Centre Terbaik 2021

Sepanjang musim Negara dilanda pandemik COVID-19 ni kan , antara perkara yang merisaukan Sal adalah pembelajaran anak anak .

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu