Mee Kari Day

In My Story
Adik ipar n the geng datang rumah…actually memang takde plan nak outing..kebetulan dyorang turun dari Cameron so sempat singgah rumah..mula-mula plan nak masak tapi dyorang sampai petang so discuss ngan Mr Hubby..mee kari pun ok..buat minum petang..tak taula rasa camne..harap-harap menjadi….alhamdulillah My Lil Khalish tido..so dapatla masak dengan amannya..excited sebenarnya adik ipar datang rumah sebab 1st time dyorang datang sejak kawen..masa tak mengizinkan..masing-masing sibuk keje..

ni je yang sempat dijamu
Part yang paling best bila saya dapat kirim sayur idaman hati..bukan mengidam tau..huuhuu..sejak saya tahu khasiat yang terkandung..pantang dengar orang naik Cameron..sure nak kirim..puas sikit makan sebab daun dia besar-besar…tak caye tengok gambar ni..
alfafa made in Cameron
Antara tetamu yang sedang menjamu selera.. 

You may also read!

Tips Elak Burnout Dalam Menguruskan Anak

Tips Elak Burnout Dalam Menguruskan Anak

Sejak negara dilanda pandemik COVID-19 , kebanyakkan dari kita yang tergolong dalam komuniti parents ni kena hadap situasi baru

Read More...
OTG Perfume Minyak Wangi Kekal Harum

OTG Perfume Minyak Wangi Kekal Harum

Ade ke yang tak suka pakai perfume ? Rasanya dah jadi kemestian kan bagi seseorang pakai perfume terutamanya lepas

Read More...
Salam Hari Lahir Anak Sulung Ibu I 11 Tahun

Salam Hari Lahir Anak Sulung Ibu I 11 Tahun

Dalam ibu tak sedar , masa kian berlalu . Anak anak ibu makin membesar dan ragam pun semakin mencabar

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu