Mee Kari Simple..Tapi Best

In My Story
Otw nak balik rumah terfikir nak masak apa..
saje nak mengasah skill masuk dapur..
bukan apa..takut lama sangat pendam tumpul pulak..
Suggest kat Mr Hubby..
layan Mee Kari…resepi senang je..ada kat…
*
*
*
*
 
takyah nak pening kepala..
zaman sekarang resepi dihujung jari..
nak atau tidak..fullstop!
saje masak banyak sikit…boleh bagi jiran…
tapau untuk jiran…jadikan sedekah sebahagian dari hidup kita…
dulu rajin sangat mencuba masakan baru..setiap weekend ada je nak try..
tapi sejak buddy dah pindah luar kawasan…terus jadi kureng..
rindu pulak tetiba…huhu..

You may also read!

Tips Elak Burnout Dalam Menguruskan Anak

Tips Elak Burnout Dalam Menguruskan Anak

Sejak negara dilanda pandemik COVID-19 , kebanyakkan dari kita yang tergolong dalam komuniti parents ni kena hadap situasi baru

Read More...
OTG Perfume Minyak Wangi Kekal Harum

OTG Perfume Minyak Wangi Kekal Harum

Ade ke yang tak suka pakai perfume ? Rasanya dah jadi kemestian kan bagi seseorang pakai perfume terutamanya lepas

Read More...
Salam Hari Lahir Anak Sulung Ibu I 11 Tahun

Salam Hari Lahir Anak Sulung Ibu I 11 Tahun

Dalam ibu tak sedar , masa kian berlalu . Anak anak ibu makin membesar dan ragam pun semakin mencabar

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu