Merambu Di Putrajaya

In Travel
| Assalamualaikum dan Salam Sejahtera Sahabat | 
Jumaat malam Sabtu kami sekeluarga merambu di Putrajaya sebab nak jumpa dengan BIL n biras yang kebetulan involve dengan Himpunan Jutaan Belia . Kalau rombongan pengakap dari Kluang , tak lain tak bukan my BIL suami isteri la yang menguruskan .. gigih betul husband and wife ni . Sal kagum sangat sebab profesion guru amat mulia dalam mendidik anak bangsa !

Sesekali Keluar Malam – Merambu di Putrajaya

Walaupun bukan dikategorikan golongan belia , semangat menyahut seruan PM tetap dihati mereka heehee .  Actually plan nak jumpa Sabtu tapi Sal dan Mr Hubby dah ade agenda lain . Pantang cuti sure ade je aktiviti . So malam tu pecut gak dan ternyata Khalish dan Khaleef happy nak jalan . Kami sekeluarga memang kaki jalan pun . kihkihkih ..
Buktinya sepanjang pegi , dalam keta tak tido langsung tapi mase balik jangan cakapla .. mau tak ngantok . Jam 12 lebih baru sampai rumah dan nasib baik dok kat bandar kalau kampung mau dah telinga ni kena bebelan mak . Sebab Khaleef kan kecik lagi !!
Merambu Di Putrajaya
rupanya Khalish dah pandai bergambar sakan..
Merambu Di Putrajaya
jom kita bergambar lagi…
kami dihiburkan Ajak dari kumpulan SHIRO – Raja Lawak 
Seronok gak tengok gelagat Khalish . Punyala tak takut orang , suka dia je nak ke mana . Bila anak happy , ibu sure melompat keriangan .. hehehe

You may also read!

Persediaan Pentaksiran Kemasukan Sekolah Khusus (PKSK) dan Ujian Kecenderungan Kemasukan MRSM (UKKM)

Persediaan Pentaksiran Kemasukan Sekolah Khusus (PKSK) dan Ujian Kecenderungan Kemasukan MRSM (UKKM)

Tatkala Negara kini masih ‘berperang’ mendepani pandemik COVID-19 yang semakin berleluasa ..masih ada beberapa perkara yang perlu diteruskan ‘perjuangan’

Read More...
Beli Emas Online Secara Pakej Menabung Harga Murah I Kedai Emas Hajjah Halijah

Beli Emas Online Secara Pakej Menabung Harga Murah I Kedai Emas Hajjah Halijah

Dalam tak diam , tahun 2020 dah pun berlalu dan yang pastinya meninggalkan pelbagai kenangan kan !?  Sal pun

Read More...
Kelas Tuisyen Online Fly High Training Centre Terbaik 2021

Kelas Tuisyen Online Fly High Training Centre Terbaik 2021

Sepanjang musim Negara dilanda pandemik COVID-19 ni kan , antara perkara yang merisaukan Sal adalah pembelajaran anak anak .

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu