Muffin Chocolate Resepi Ringkas – Bila dok rumah , kebosanan menjelma mesti nak ke dapur , hilangkan kebosanan itu . Maka terbitla idea nak masuk dapur .. godek apa patut . Apa kata kita asah skill ,ni bukan poyo okeh !! Macam la pandai sangat tapi dari tak cuba better kita  try kan . Mula mula memang tak pandai , tapi ‘alah biasa ,tegal biasa .. jomla kita try Muffin Chocolate Resepi Ringkas .

Kenapa Perlu Try Muffin Chocolate Resepi Ringkas

Petang tadi try buat muffin berperisa chocolate , simple , dan boleh gak alas perut .Dari beli kat luar , mahal dan kalau nak nilai dari kesedapan rasenyer air tangan sendiri lagi sedap kot  .. huhuhu
Muffin Chocolate Resepi Ringkas
sangat menyelerakan oit ….Muffin Chocolate Resepi Ringkas
Muffin Chocolate Resepi Ringkas
ni baru rasa je tau …Muffin Chocolate Resepi Ringkas

 

Tapi kali ni Sal try guna tepung sedia ada cuma tambah air , telor dan minyak jagung . Bancuh dan bakar dalam oven.

BACA JUGA: Bake Anne…Keperluan Bakeri Anda

Sal beli tepung muffin ni kat BAKE ANNE . Mudah je sekarang semua dah senang . Tak yah nak timbang sukat bagai tapi kalau memang yang rajin buat kuih tu lain citer la .  Jangan compare dengan Sal tau sebab Sal ni nak ringkas je , kihkihkih .
Kalau ada yang nak mencuba , Selamat Mencuba ya .. pasti jadi punyo !