Nasi Minyak..Rendang Ayam…Pajeri Nenas…Acar Campur…

In My Story
Alhamdulillah….percubaan memasak kalini berjaya tapi belum ditahap yang memuaskan….
kira belum dapat gred A la…senang citer….
Sambutan Hari Raya Aidil Adha tahun ni disambut dengan penuh kesederhaan buat kami sekeluarga..
kebetulan jatuh Hari Kelahiran saya…
Syukur Alhamdulillah kerana masih diberi kekuatan oleh Ilahi untuk menempuhi hari-hari yang mendatang…
moga dipermudahkan dalam segala urusan seharian…peroleh keberkatan dan keredaaan dariNYA..
Untuk Raya Korban kali ini tak balik kampung pun sebab tak nak rush…sian kat Mr Hubby…
penat dalam perjalanan je nanti…pastu dah nak balik ke tempat kursus…
So bila cuti panjang mula la kepala ni merewang nak cuba resepi yang tak penah dicuba..
fikir punya fikir…maka akhirnya…berdentang dentingla periuk belanga kat dapur…
Nasi Minyak…sedap tapi kurang berderai

Rendang Ayam

Acar Nenas

Complete bersama pajeri nenas
Nextime kena try lagi masak nasi minyak…nak kena cari petua biar nasi masak berderai…

You may also read!

Badan Lebih Sihat Dengan Vitamin C+ Shine 1000mg Produk Kitsui

Kitsui Vitamin C+ Shine 1000mg Menjadikan Badan Lebih Sihat

Setiap wanita pasti mengimpikan kulit wajah yang cantik seiring dengan tubuh badan yang sihat kan ?? Sal pun macam

Read More...
Projek Infaq Ramadan Bersama Dapur LapoWey

Projek Infaq Ramadan Bersama Dapur LapoWey

Rejab dah pun berlalu meninggalkan kita  .. masuk bulan Syaaban yang penuh dengan keberkatan sebelum Ramadan menjelma . Ramadan

Read More...
Kids Eyewear Safer Optics Anti Blue Light Glasses Lindung Mata Anak

Kids Eyewear Safer Optics Anti Blue Light Glasses Lindung Mata Anak

Sejak anak anak kerap guna laptop , komputer , handphone bagi meneruskan Pengajaran dan Pembelajaran Di Rumah (PdPR) ..

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu