• Home
  • Parenting
  • Beauty
  • Resipi
  • Travel
  • Info & Ilmu

SalinaJohari.com

Coretan Warna , Lukisan Kata Hati

You are here: Home / Lifestyle / OTG Perfume Wangian Berpanjangan Murah dan Eksklusif

OTG Perfume Wangian Berpanjangan Murah dan Eksklusif

March 17, 2019

OTG Perfume Wangian Berpanjangan Murah dan Eksklusif
OTG Perfume Wangian Berpanjangan Murah dan Eksklusif

OTG Perfume Wangian Berpanjangan Murah dan Eksklusif – Korang pernah dengar tak minyak wangi OTG atau OTG Perfume ? Baru ni Sal diperkenalkan dengan wangian yang pada mulanya memang diakui terdetik gak dalam hati .. wangian ape yang nampak ‘kureng’ ni . Antara nak dengan tak je… Sal pun try la jugak walaupun bukan dengan sepenuh hati . Korang mesti tertanya gak kan , kenapa mesti nama dia OTG ? So baca entry ni sampai habis ya !!

Contents

  • OTG Perfume Mempunyai Wangian Yang Berpanjangan
      • BACA JUGA: Tips Solekan Wanita Umur 30-an
      • IG: OTG Perfume
      • FACEBOOK PAGE: OTG Perfume
      • WHATSAPP: 013-9815309 (OTG Perfume)
      • Atau beli terus di SHOPEE

Pertama kali try , terus jatuh hati sebab OTG Perfume ada wangian kesukaan Sal – Bombshell . Seriously wangi nyer saling tak tumpah macam yang ori . Zaman sekarang ni zaman berjimat dan ada baiknya menjana ekonomi tempatan khususnya dalam kalangan kengkawan kan ? Support business kawan kawan better pada Sal dan part yang best kena dengan bajet poket sendiri .

Wangian ni pun .. bukan boleh pakai sembur sembarangan . Korang mesti nak cari yang halal kan ? Boleh dikatakan yang OTG Perfume ni alah membeli , menang memakai . OTG Perfume adalah minyak wangi eksklusif dan mesra solat . Amat berkualiti tinggi dengan pilihan wangian terkini dan bukan setakat untuk perempuan je , lelaki pun ada tau .. pilih je dan pasti sure memikat hati .

OTG Perfume Mempunyai Wangian Yang Berpanjangan

OTG Perfume Wangian Berpanjangan Murah dan Eksklusif
OTG Perfume Wangian Berpanjangan Murah dan Eksklusif

OTG Perfume merupakan wangian khas yang dibawakan khas dari Perancis . Wangian yang amat berkualiti tinggi , mempunyai kepekatan pati yang tinggi , tahan lama dan mempunyai aura tarikan tersendiri . Serious tak tipu sebab memang Sal guna dan di mana Sal berada .. pasti akan ada OTG Perfume .

BACA JUGA: Tips Solekan Wanita Umur 30-an

Bukan Sal sorang je yang dah terpikat dengan OTG Perfume .. kengkawan opis pun dah start borong dan ramai gak tau pengguna yang terus setia dengan OTG Perfume ni . Mana pegi pun tetap bersama OTG Perfume especially masa travel sebab senang nak bawak ke mana saja . Mudah nak simpan sebab botol dia cute dan tak perlukan space yang besar . Sesuai sangat dengan konsep yang On-The-Go , dan sebab tu OTG Perfume hadir dalam dua version iaitu Pen dan Roll-on Perfume .

Dari segi harga sangat berbaloi di mana OTG Perfume dijual pada harga runcit RM12 bagi Pen Perfume dan RM8 bagi Roll-On Perfume . Amat sesuai serta mampu milik untuk semua lapisan masyarakat . Sal kata dah tadi kan . Korang kena support OTG Perfume yang 100% dimiliki oleh bumiputera dan juga merupakan produk muslim. So , gunakan lah tanpa was-was ya .

Kalau korang nak info lanjut atau nak beli ke … korang layari :

IG: OTG Perfume

FACEBOOK PAGE: OTG Perfume

WHATSAPP: 013-9815309 (OTG Perfume)

Atau beli terus di SHOPEE

Lifestyle

About Salina Johari

"Menulis apa yang dirasakan agar kelak ia menjadi sebahagian daripada kenangan"

You might also enjoy

Sumber Ayu 3x Whitening Pearly White Memberi Kesegaran Dan Pencerahan Feminin WanitaSumber Ayu 3x Whitening Pearly White Memberi Kesegaran Dan Pencerahan Feminin Wanita
Mandian DASHING 2 in 1 Muka dan Badan Jimat BerbaloiMandian DASHING 2 in 1 Muka dan Badan Jimat Berbaloi
Lazz Susu Kambing Susu Kedua Terbaik Selepas Susu IbuLazz Susu Kambing Susu Kedua Terbaik Selepas Susu Ibu
Previous: Menteri Perdagangan Dalam Negeri dan Hal Ehwal Pengguna Lawat Restoran hijau McDonald’s , Saksikan Pelaksanaan Inisiatif Kelestarian
Next: LAZZ Susu Kambing Cegah Jaundice Anak

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

About Me

salinajoharidotcom

Nama panggilan Sal.Bidang penulisan dah sebati dalam diri sejak di bangku sekolah lagi. Yang ditulis adalah pandangan peribadi semata tanpa melibatkan pihak lain. Menulis apa yang dirasakan bersesuaian dengan keadaan semasa.Sebarang pertanyaan tentang collaboration, review & advertorial , please email to : ctsalinajohari@gmail.com

KBBA9

Logo KBBA

Jom Baca

  • Koperasi Tentera Keahlian Dan Manfaat
  • Kiblat Cari Arah Dengan Mudah
  • Tadika Al Baghdadi Sri Gombak 2024
  • Doa Qunut Solat Subuh
  • Cuti Sekolah 2023 Takwim Sekolah 2024
  • Kelas Online UPKK Percuma Ustazah Azizah
  • Tasneem Naturel Cough Patch dan Sleep Tight Patch – Neelofa Guna Untuk Bilal
  • Salam Jumaat Zikir Jumaat
  • Doa Tahajud Dan Panduan Ringkas

Archives

Search this blog

Jom FIKIR SEJENAK

Salina Johari

"Orang yang berfikiran NEGATIF sentiasa MENGELAK, orang berfikiran POSITIF sentiasa MENCARI PELUANG, dan orang yang berfikiran TERBUKA sentiasa bertindak dalam situasi.."

Lets Go!

“Jika ingin menjadi seorang penulis pertama sekali kena membaca, kedua kena membaca, ketiga, membaca, keempat membaca dan kelima baru menulis.”

— A. Samad Said
Design by SkyandStars.co
Back Top

Copyright © 2023. SALINAJOHARI.COM