Pasti Teruja

In Parenting
Lately ni me kerap google bab Penyusuan Susu Ibu…teruja nak buat balik stok sebenarnya…demi kebaikan anak-anak tersayang…sekarang baru me merasa jadi tandem mom…since Khalish pun me tak putuskan susu badan..letih memang agakla tapi redah je….bukan kena bayor pun..nak tau lebih lanjut kebaikannya me sharing sikit info dari Kasih Ibu..

tiada apa yang paling berharga yang dapat ibu berikan untuk anak-anak ibu dikala ini…hanya titisan susu yang mengalir dari badan ini yang mampu ibu bekalkan dan jadikan sebagai sebahagian dari hidupmu…meskipun satu hari nanti ibu terpaksa pergi untuk menemui pencipta Yang Maha Esa

You may also read!

Persediaan Pentaksiran Kemasukan Sekolah Khusus (PKSK) dan Ujian Kecenderungan Kemasukan MRSM (UKKM)

Persediaan Pentaksiran Kemasukan Sekolah Khusus (PKSK) dan Ujian Kecenderungan Kemasukan MRSM (UKKM)

Tatkala Negara kini masih ‘berperang’ mendepani pandemik COVID-19 yang semakin berleluasa ..masih ada beberapa perkara yang perlu diteruskan ‘perjuangan’

Read More...
Beli Emas Online Secara Pakej Menabung Harga Murah I Kedai Emas Hajjah Halijah

Beli Emas Online Secara Pakej Menabung Harga Murah I Kedai Emas Hajjah Halijah

Dalam tak diam , tahun 2020 dah pun berlalu dan yang pastinya meninggalkan pelbagai kenangan kan !?  Sal pun

Read More...
Kelas Tuisyen Online Fly High Training Centre Terbaik 2021

Kelas Tuisyen Online Fly High Training Centre Terbaik 2021

Sepanjang musim Negara dilanda pandemik COVID-19 ni kan , antara perkara yang merisaukan Sal adalah pembelajaran anak anak .

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu