Pelbagai Jenis Brownies, Kek Coklat, Muffin, Puding Cermin Murah Sedap Putrajaya

In Resipi/Resepi

Pelbagai Jenis Brownies, Kek Coklat, Muffin, Puding Cermin Murah Sedap Putrajaya – Sesekali bila birthday somebody , mesti korang teringin nak tempah something kan ? Meh Sal nak share kat mana korang boleh tempah pelbagai jenis brownies , kek coklat , muffin dan puding cermin yang murah dan sedap sekitar Putrajaya , Bangi , Kajang , Cyberjaya dan kawasan berdekatan . Delivery pun boleh ya .

Pelbagai Jenis Brownies, Kek Coklat, Muffin, Puding Cermin Murah Sedap Putrajaya
Pelbagai Jenis Brownies, Kek Coklat, Muffin, Puding Cermin Murah Sedap Putrajaya

Pilih Pelbagai Jenis Brownies, Kek Coklat, Muffin, Puding Cermin Murah Sedap Putrajaya

Dari segi rasa memang sedap sebab Sal sendiri pernah tempah . Puas hati dari segi harga dan berbaloi .  Paling best , korang boleh tempah ikut bajet korang dan sedaya upaya kehendak korang akan dilayan dengan cara paling berhemah . Cumanya jangan la melampau sangat kalau bajet korang ciput tapi nak topping bagai atau ‘mewah’ .

Berpada la ye. Meh nak share ngan korang gambar sikit , kita jamu mata. Sila jangan meleleh ya . Kihkihkih

Pelbagai Jenis Brownies, Kek Coklat, Muffin, Puding Cermin Murah Sedap Putrajaya

Pelbagai Jenis Brownies, Kek Coklat, Muffin, Puding Cermin Murah Sedap Putrajaya Pelbagai Jenis Brownies, Kek Coklat, Muffin, Puding Cermin Murah Sedap Putrajaya Pelbagai Jenis Brownies, Kek Coklat, Muffin, Puding Cermin Murah Sedap Putrajaya Pelbagai Jenis Brownies, Kek Coklat, Muffin, Puding Cermin Murah Sedap Putrajaya

Pelbagai Jenis Brownies, Kek Coklat, Muffin, Puding Cermin Murah Sedap Putrajaya

Amacam korang … menarik tak ?? Seriously korang kena try . Seandainya ada yang nak buat surprise , boleh jugak dok bincang dulu . Macam Sal kata tadi , korang tetap akan dilayan . Selagi tak membatasi dan untuk delivery tu pun boleh cuma ada charge untuk kos pengangkutan.

Sebarang pertanyaan , korang boleh hubungi / lawati :

Tempahan : http://www.wasap.my/60172217636/Oder-Brownies-Cumi
Instagram : instagram.com/dapur_addin

BACA JUGA: Brownies Walnut Secret Recipe

You may also read!

Persediaan Pentaksiran Kemasukan Sekolah Khusus (PKSK) dan Ujian Kecenderungan Kemasukan MRSM (UKKM)

Persediaan Pentaksiran Kemasukan Sekolah Khusus (PKSK) dan Ujian Kecenderungan Kemasukan MRSM (UKKM)

Tatkala Negara kini masih ‘berperang’ mendepani pandemik COVID-19 yang semakin berleluasa ..masih ada beberapa perkara yang perlu diteruskan ‘perjuangan’

Read More...
Beli Emas Online Secara Pakej Menabung Harga Murah I Kedai Emas Hajjah Halijah

Beli Emas Online Secara Pakej Menabung Harga Murah I Kedai Emas Hajjah Halijah

Dalam tak diam , tahun 2020 dah pun berlalu dan yang pastinya meninggalkan pelbagai kenangan kan !?  Sal pun

Read More...
Kelas Tuisyen Online Fly High Training Centre Terbaik 2021

Kelas Tuisyen Online Fly High Training Centre Terbaik 2021

Sepanjang musim Negara dilanda pandemik COVID-19 ni kan , antara perkara yang merisaukan Sal adalah pembelajaran anak anak .

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu