Perubahan Yang Ketara

In Playgroup
Alhamdulillah…untuk kesekian kalinya Khalish ke GBOB..
ingatkan bulan pose tak running…
punyela busy sampai playgroup Khalish pun me lupa…
apparaa ibu ni kan…
sorie ye sayang…
apepun ibu happy sangat sebab Khalish semakin independent..
pandai dah menyesuaikan diri…
kalau tak dulu asyik lari je nak amik benda lain..
dan ibu pun asyik main kekejar je dengan Khalish..
tapi sekarang tak lagi…
sebab Khalish dah pay attention ape yang Teacher Watie ajar…
awesome..
Congrats My Hero!

 

You may also read!

Persediaan Pentaksiran Kemasukan Sekolah Khusus (PKSK) dan Ujian Kecenderungan Kemasukan MRSM (UKKM)

Persediaan Pentaksiran Kemasukan Sekolah Khusus (PKSK) dan Ujian Kecenderungan Kemasukan MRSM (UKKM)

Tatkala Negara kini masih ‘berperang’ mendepani pandemik COVID-19 yang semakin berleluasa ..masih ada beberapa perkara yang perlu diteruskan ‘perjuangan’

Read More...
Beli Emas Online Secara Pakej Menabung Harga Murah I Kedai Emas Hajjah Halijah

Beli Emas Online Secara Pakej Menabung Harga Murah I Kedai Emas Hajjah Halijah

Dalam tak diam , tahun 2020 dah pun berlalu dan yang pastinya meninggalkan pelbagai kenangan kan !?  Sal pun

Read More...
Kelas Tuisyen Online Fly High Training Centre Terbaik 2021

Kelas Tuisyen Online Fly High Training Centre Terbaik 2021

Sepanjang musim Negara dilanda pandemik COVID-19 ni kan , antara perkara yang merisaukan Sal adalah pembelajaran anak anak .

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu