Red Bella Skincare ternyata lain dari yang lain…
pertama kali Sal tengok krim dia pun…dalam hati dah berkata kata…
memang betul dari organik ni…sebab rata rata produk yang Sal pernah try..
macam sama je kandungan krim siang dan malam…
dan bila tengok sabun Red Bella…terus jatuh cinta…
sebab bentuk dia mengancam..
betul tak…nak potong pun sayang..
Untuk makluman..Bella Beauty Soap diperbuat daripada 
Virgin Coconut OilExtract RoselleHyaluronic Acid

Fungsi utama Bella Beauty Soap:

  • Mencerahkan kulit
  • Menghilangkan jeragat
  • Mengecutkan jerawat
  • Sebagai perisai sinar UV
  • Menghalang infeksi kuman pada permukaan kulit (mengelakkan jangkitan kulit)
  • Mempercepatkan pembentukan sel-sel baru pada kulit (keanjalan dan melembutkan kulit)
  • Menanggalkan sel kulit mati dengan lembut
  • Meningkatkan elastisiti pada kulit (anti wrincle)
Krim Siang Red Bella…bertekstur lembut..
Bila sapu je Krim Siang Red Bella kat muka…
 terus rasa krim menyerap dan mudah untuk diratakan
sebab teksturnya yang lembut…sebelum ni Sal pernah gak pakai krim yang lain…
tapi akan rasa melekit dan kulit akan kekeringan sikit…
ternyata Red Bella memang jauh berbeza…

Fungsi Utama Krim Siang Red Bella Skincare:

  • Mengandungi spf 35 yg bertindak melindungi kulit daripada sinar UVA/UVB
  • Mencerahkan kulit
  • Menghilangkan merah dan keradangan kulit
  • Menghilangkan kesan selaran matahari
  • Merawat kulit ketika seharian anda di luar rumah
  • Membuatkan kulit nampak berseri

Cara pakai mudah je…selepas guna sabun muka Red Bella…sapu tipis krim siang
pada muka dan ratakan..selalunya Sal akan spot atau titik kankrim pada 
hidung.. kedua belah pipi dan dahi…pastu ratakan..mudah kan…
dan pada yang nak pakai foundation still boleh lagi lepas pakai krim siang Red Bella..
mudah kan..
Night Cream Red Bella
Untuk malam pulak…sebelum tido…macam biasa..
basuh muka dengan sabun Red Bella..lepas tu sapu tipis krim malam pada keseluruhan muka…
sama macam krim siang tadi..
Fungsi Utama Krim Malam Red Bella Skincare:
  • Bertindak mencerahkan kulit
  • Merawat kulit ketika tidur
  • Memberi nutrien yg penting kepada kulit setelah seharian terdedah kpd cahaya matahari 
  •  Merawat muka yang sering terkena pencemaran .. kekotoran .. debu
dan bagi yang mempunyai masalah jerawat..jeragat dan parut..
sapukan lebih sikit pada kawasan yang dimaksudkan tadi.. 
Untuk info lanjut…boleh layari..

Jom Singgah;
Kelab BloggerBenAshaari