Red Velvet Cheese Muffins

In Kuih Muih
Lame dah nak rasa Red Velvet Cheese Muffins…Alhamdulillah rezeki..dapat rasa semalam bila sorang kenalan call kate nak bagi makanan sikit..rupanya meraikan birthday anak..sekarang ni bila nak raikan birthday anak dah tak susah..lagi senang kalau anak dah sekolah…ramai parents sekarang buat hantar something kat sekolah bila tiba birthday anak..rumah pun takyah nak berkemaskan…InsyaALLAH…me akan tunggu saat tu..cuma sekarang ni lebih selesa buat kat rumah..dapat baca Yassin sekali…dapat jumpa kengkawan lame…seronok buat makan-kana ni disamping kita bersedekah..tak gitukan…apepun bergantung pada niat kita..

boleh tempah online kat  A Good Maid (FB)

saat ni dah mula tercongak kat fikiran…Majlis kenduri kesyukuran Khaleef….Ulangtahun kelahiran Khaleef..semoga apa yang dirancang berjalan dengan lancar…

You may also read!

Persediaan Pentaksiran Kemasukan Sekolah Khusus (PKSK) dan Ujian Kecenderungan Kemasukan MRSM (UKKM)

Persediaan Pentaksiran Kemasukan Sekolah Khusus (PKSK) dan Ujian Kecenderungan Kemasukan MRSM (UKKM)

Tatkala Negara kini masih ‘berperang’ mendepani pandemik COVID-19 yang semakin berleluasa ..masih ada beberapa perkara yang perlu diteruskan ‘perjuangan’

Read More...
Beli Emas Online Secara Pakej Menabung Harga Murah I Kedai Emas Hajjah Halijah

Beli Emas Online Secara Pakej Menabung Harga Murah I Kedai Emas Hajjah Halijah

Dalam tak diam , tahun 2020 dah pun berlalu dan yang pastinya meninggalkan pelbagai kenangan kan !?  Sal pun

Read More...
Kelas Tuisyen Online Fly High Training Centre Terbaik 2021

Kelas Tuisyen Online Fly High Training Centre Terbaik 2021

Sepanjang musim Negara dilanda pandemik COVID-19 ni kan , antara perkara yang merisaukan Sal adalah pembelajaran anak anak .

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu