Lately ni kemalasan melanda..nak update blog rasa berat sangat..walhal banyak je yang boleh dikongsikan.huuhuu…nak seribu dayakan..
Baru-baru ni saya disapa oleh MamaAdam…mula-mula macam tak percaya bila terbaca kat MsjBox dari MamaAdam..
Ingatkan kena tag untuk GA…rupanya rezeki kemenangan…Alhamdulillah…hampir terlupa GA yang mana satu…bila jengah balik…Gerobok Kecilku rupanya…thanx to MamaAdam n Husband sebab pilih My Lil Khalis…semoga dimurahkan rezeki selalu..nanti next GA jangan lupa inform me…